Allahuekber

Son güncelleme: 08.03.2012 13:11
  • vaazlar - islami sözler - resimli ayetler

    Euzubillahimineşşeytanirracim

    Bismillahirrahmenirrahim

    em yagulunefteranehu gul fe tu bi aşri surin mislihi müftereyat ved u menisteda tum min dunillahi in küntüm sadikiyn.

    sadakallahul aziym hud - 13 -
    noimage



    esteuzubillah

    vela yenfeukum nushi in eredtü en ensaha leküm in keanallahu yüridu en yugviyekum, hüve rabbukum ve ileyhi türceun.

    sadakallahul aziym Hud -34-

    Allahümme salli ala sadikul vaadil emin.

    Yolculugumuza başliyoruz.

    Yolculugumuz bir hadis ile başliyacak

    Peygamberimiz buyurdularki

    hak teala cenneti yarattigi zaman ona sordu

    ey cennet söyle bana bahtli kimse kimdir?

    cennet cevap verdi

    bahtli kimse odurki cennete ulaşandir.

    cenabi mevla buyurdu sekiz kisim kimse sana ulaşamaz. Ey cennet bunlar ,şarap icenler,zinaya ahlak edinenler oldugu gibi, utanmasi, arlanmasi olmayanlar,kadin tabiatli olanlar yani (travestiler),akrabalik bagini kesenler yani silai rahimi terkedenler,sözünde durmayanlar,yemin ederimki şöyle etmeyin diyenler.



    musa aleyhisselam döneminde bir vakit KITLIK oldu musa aleyhisselam yagmur duasina cikti dua ettiler fakat yagmur yagmadi. daha sonra vahiy geldiki aranizda bir nemmam var yani koguculuk yapan var ondan dolayi sizin duaniz kabul edilmez. buyruldu.

    Ey insanlik bu sene yine Tam olarak her yere KIŞ mevsimi gelmez oldu. yani bunu musa aleyhisselamin ümmetine gelen ayet ile kiyas edersek yani koguculuk yapanlar yani laf götürüp getiren kimseler o ümmete millete ve bölgeye yagmur yagmasini engelliyorsa bu demekdirki mevsimleri engelliyor demekdir yani.

    Bu KITLIK ve mevsimin vaktindede gelmemesi demek.iletişimin cogalmasi demekdirki yani yagmur yagmamasina sebeb iletken olan lar sebeb oluyorsmuş nedir o iletkenler en iyi ileten altin ve gümüşdür fakat altin ve gümüş icin iki söz vardir iki SADIK demekdir yani gümüş söz gümüşdür yani sözünün eri olan kimdir ebu bekri SIDDIK efendimiz yani ALTIN kimdir ikilinin ücüncüsü Rabbindir hükmü geregince Altin yani güneş muhammed mustafa ve onunla birleşince bir araya gelince ebu bekr kirmizi altin meydana cikar daha önce yazdik ebu bekir yani ebu BAKIR, bakirin babasi yani bakirin babasi kirmizi altin yani bakir ile altininin karişmi. kirmizi altin. altin sukuttur en iyi sadikdir sözünün eridir yapcan derse yapar yapmacan derse yapmaz ölsede kalsada sözünden caymaz oysaki kaypaklar yani iletiverenler yani bu gün etrafimizda binlerce kablo binlerce telefon dalgasi ve ve binlerce nemmam telefon ile kovuculuk yapan ahmaklar msn den kovuculuk yapan ahmaklar twiterden kovuculak yapan ahmaklar isde erol köse falanci şöyle yapti filanci böyle yapti milleti biribine kuyan ahmaklar yani laf getirip götürüp biribirine kuyan binlerce fasik ve binlerce onlari takip eden nemmamliga dogru giden ahmaklar bu dünyayi doldurdu bu internet dalgalari wireless ile internete baglanip koguculuk yapan yani twittere giren ahmaklar sonra facebookda o ne dedi bu ne dedi diye facebook nemmamlari ortayi doldurdu yani günümüzde nemmamlik dogal bir şeymiş haline geldi yani bu iletişimin cogalmasi demekdir ufacik cocugun elinde cep telefonu yani güzel iletşim kolaylaşdi amma onun yaydigi dalgalar mevsimleri bozuyormuş yani yagmur yagmasina engel oldugu gibi bu musa zamaninda bir tane nemmam bu işi yüklenirken ahir zamanda bizim zamanimizda nemmamlik moda oldu ve herkes o ne dedi bu ne dedi diye dedikodu meraklisi haline geldi ister bunlar kişi kendisi yazmiş olsun efendim neymiş twiterde tuvalete gidiyon banyoya giriyon yok konsere gidiyon diye yaziyorlar birileride bunu takip ediyor sanatcilarin binlerce takipcisi var yani ne demek bu işde mevsimlerin bozulmasi yagmur yagcakken yagmamasi yagmaycakken yagmasi kar yagmamasi yaz gelmemesi nedenmiş yani işde bu nemmamlik hastaliginin yaydigi o kötü enerji dünyamizin üstünü kapladi demekdir bu.
#08.03.2012 13:11 0 0 0