Salavat-ı Şerifeler

Son güncelleme: 27.04.2012 11:01
  • allahümme salli ala seyyidina muhammed anlamı - allahümme salli ala seyyidina muhammed anlamı nedir - salavat - salavat hakkında

    Sabah ve akşam 3er defa okunduğunda günahların kirinden arındıran salavat

    Allahümme inni eselüke bike en tasülliye ala seyyidina muhammedin ve ala sairil enbiyai vel murseliine ve ala alihim ve sahbihim ecmeıne ve en tağfira li ma meda ve tahfezani fiima begiye.
    noimage
    Hz. Fatıma buyurmuş: Bir kimse bu salavatı bir kere okursa denizler mürekkep, ağaçlar kalem olsa bunun sevabını yazmakla bitiremez.
    Allahümme salli ala men ruhuhu mihrabül ervahı vel melaiketi vel kevn. Allahümme salli ala men hüve imamül enbiyai vel murseliyn. Allahümme salli ala men hüve imamü ehlil cenneti ibadillahil mü'miniyn.

    Peygamber efendimiz buyurmuş: Denizler mürekkep, ağaclar kalem ve bütün melekler katip olsalar ve kıyamete kadar yazsalar denizler biter, kalemler tükenir, bu salavatin sevabını tamam yazamazlar. Sabah ve aksam 3er defa okunulması tavsiye edilmektedir.
    noimage
    Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammedin fiyl evveliyn vel ahiriyn ve fil meleil ala ila yevmiddiyn.

    Peygamber efendimiz buyurmuş: Bu salavatı okuyarak üzerime salavat getirene şefaatım vacib olur.
    Allahümme salli ala muhammedin ve enzilhül münzelel mugarrabe minke yevmel kıya-meh.
    noimage
#27.04.2012 10:38 0 0 0
  • yüreğine salık
#27.04.2012 11:01 0 0 0