Verimli bir kamp dönemi geçirdik

Son güncelleme: 18.01.2007 23:26
  • noimage


    Verimli bir kamp dönemi geçirdik

    Oyuncumuz Mehmet Yozgatlı Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    Mehmet, takımımızın Antalya Kampı'nı şöyle değerlendirdi: "Kampımız çok yoğun ve keyifli geçti. Ağır idmanlar yaptık ama buna mecburduk. Önümüzde zorlu bir maraton var ve buna hazırlanmamız gerekiyordu. İlk zamanlarda fizik çalışmaları yaptık çok koştuk. Daha sonra taktik çalışmalarına geçtik. Ardından da hazırlık maçları yaptık. İyi bir hazırlık yaptık inşallah bütün gücümüzle bu maratona en iyi şekilde gireceğiz."

    Kamp süresince yaşanan sakatlıklar ile ilgili olarak ise Mehmet Yozgatlı, "Kamp süresince sakatlıklar yaşandı ama bu futbolun içinde olan şeyler. Lugano, Önder ve Kezman'ın sakatlıklarının ciddi olmaması çok iyi. Hocamız sakat olan futbolculara çok önem veriyor. İdmana çıkıp çıkmamaları ile ilgili doktorlardan bilgi alıyor ve gerekirse onları dinlendiriyor" diye konuştu.

    Mehmet Yozgatlı ligdeki puan farkı ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Biz sadece kendimizi düşünüyoruz. Rakiplerimizi ya da puan farkını da düşünmüyoruz. Çünkü biliyoruz ki bundan sonra her maç final. 3 puan için çıkıp kazanmak istiyoruz."

    Forma şansı ile ilgili sorulan bir soruya ise Mehmet şu yanıtı verdi: "Ben kampa 3 günlük bir gecikme ile katıldım. Hocam şans verdiği zamanlarda çok iyi oynadığımı düşünüyorum. Hocamız takımı kuruyor; kimin oynayacağına o karar veriyor. Ben görevimi yapıp çalışıyorum, görev alırsam da elimden geleni yapıyorum."
#17.01.2007 17:04 0 0 0
  • paylaşımın için teşekürler
#17.01.2007 18:18 0 0 0
ChE ChE foto
  • hadi bakalım hayırlısı ...
    lig başlayınca bu kampın ve çalışmaların karşılığını alacaksınız inşallah
#18.01.2007 08:34 0 0 0
  • Artık lig başlasa süper olcak yaa

    canımız sıkıldı
#18.01.2007 10:56 0 0 0
  • az kaldi basliyor
#18.01.2007 11:12 0 0 0
  • hadi hayırlısı... lig başlasada maç izlemeye gitsek yaw
#18.01.2007 23:26 0 0 0