Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Sarıgöl Manisa

Son güncelleme: 02.05.2012 21:43
  • Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu İletişim

    noimage

    Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

    Okulumuz 1934 yılında şimdiki köy camii yanında bulunan köy muhtarlık binasının alt katında eğitim-öretime başlamıştır. İlköğretmeni Mehmet Ali Yalvaçtır.

    Öğrencilerin fazla olması nedeniyle şimdiki okulumuz bahçesiiçinde bulunan bodrum katlı tek derslikli bir okul inşa edilmiştir.Çevre köylerden de öğrencilerin gelmesiyle derslik sayısı yetersiz gelmiş ve binaya ek bir dershane daha ilave edilmiştir.Zaman zaman olagelen depremler nedeniyle 1963-1964 öğretim yılında okul binasına,eğitim-öğretim yapılamaz raporu verilmiştir.Eğitim-öğretime,köy kahvesi okul haline getirilerek devam edilmiş,okul binası yıktırılmıştır.Aynı yıl iki derslikli yığma betonarme binanın yapımına köylü-devlet işbirliği ile başlanmıştır.1964-1965 öğretim yılında bu bina hizmete girmiştir.Kagir bina ise eğitim-öğretime 1970 yılında açılmıştır.

    Köyümüzde 1979-1980 öğretim yılında şu anki anasınıfı ve bilgi teknoloji sınıfının olduğu binada 33 öğrenci ile ortaokul açılmıştır.1982 yılında vatandaşlar tarafından yaptırılan kendi binasına taşınmıştır.1997-1998 öğretim yılında sekiz yıllık kesintisiz eğitime geçilmesiyle ilkokul ve ortaokul birleşmiştir.199 yılında köyümüz hayırsever işadamlarından Hüseyin KEŞKEKOĞLU tarafından sekiz derslikli okulumuzun temeli atılmış ve bu okul 23.12.2002 tarihinde eğitim-öğretime açılmıştır.

    2005 yılında köyümüz halkından Ayşe ÖNCÜ tarafından Cihan Ali Gökhan ÖNCÜ anısına,anasınıfı düzenlenmesi ve bilgi teknoloji sınıfı yaptırılarak hizmete açılmıştır.

    OKULUN BİNA DURUMU

    Okulumuz, 850m2 lik kapalı betonarme binaya, 5660m2 likaçık alana sahiptir. Okulumuz 3 blok halinde hizmet vermektedir. Okulumuz kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır. Köyün kanalizasyon şebekesi bulunmadığından, okulun atık suları binanın batısında bulunan fosseptik çukuruna atılmaktadır. Tuvaletlerde köy şebeke suyu kullanılmakta olup, öğrencilerin içme suyu okul bahçesine Muammer AKKAN anısına hayırsever işadamı Bekir AKKAN tarafından çeşme ile giderilmektedir.
    Okulumuzun 9 adet dersliği bulunmaktadır. 1 adet Fen Bilgisi Laboratuarı bulunmakta olup hayırsever işadamı Bekir AKKAN'ın katkılarıyla düzenlenmiştir.Ayrıca 1 adet Bilgi Teknoloji Sınıfı mevcut olup hayırsever Ayşe ÖNCÜ tarafından yaptırılmıştır. 15 adet bilgisayar mevcuttur.


    OKULUMUZDA EĞİTİM ÖĞRETİM

    Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır. Dersler sabah 8:30'da başlayıp 14:45'te sona ermektedir. İkinci kademeye yönelik SBS kursları hafta içi 14:50 ile15:30 arasında yapılmaktadır.

    Okulumuzun mevcudu 196 olup bu mevcudun 106sı taşımalı örencilerden oluşmaktadır. Taşımalı öğrenciler Şeyhdavutlar ve Güneydamlar Köyleri ve bu köylerin mahallelerinden gelmektedir.


    Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

    Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl
    Okulun Telefonu: (0236) 877 50 01
    Okulun Faksı:
    Okulun Adresi: Bahadırlar Köyü
    Okulun Web Adresi: http://bahadirlarhkio.meb.k12.tr/
    Okulun E-Posta Adresi: [email]bahadirlario@gmail.com[/email]
    Okulun Ulaşım Bilgileri:
    Ulaşım Durumu : Karayolu
    Lojman Durumu: Yok
    Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok


    Bahadırlar Hüseyin Keşkekoğlu İlköğretim Okulu Resimleri :

    noimage

    noimage

    Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr

    Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
#02.05.2012 21:43 0 0 0