Ustaya saygı

Son güncelleme: 18.08.2004 17:05
  • Ustaya saygı
    noimage

    Üçüncü kez olimpiyat şampiyonu olarak Naim Süleymanoğlunun rekorunu egale eden Halil Mutlu, Ben onu geçsem bile, çırağı olarak kalacağım. Halterin gerçek efsanesi Naimdir ifadelerini kulland


    O benim idolüm
    Halil Mutludan ustası Naim Süleymanoğluna vefa... Atinada 56 kiloda birincilik kürsüsüne çıkarak üçüncü kez olimpiyat şampiyonu olan ve Naimin rekorunu egale eden Mutlu, Pekinde dördüncü altın madalyayı kazansam bile Naim Süleymanoğlu her zaman benim ustam olarak kalacak. Ben onun açtığı yoldan ilerledim ve buralara kadar geldim. Burada önemli olan bayraktır, şampiyonluk sayısı önemli değil. 2006ya kadar plan yaptım. İki yıl sonra olimpiyat için kesin kararımı vereceğim dedi.

    Oğluna Fenerli ismi
    Şampiyon olduğu için çok mutlu olduğunu ancak Türkiyeye bir rekor hediye edememesine üzüldüğünü kaydeden Mutlu, 1 ay sonra doğacak çocuğunun kendisini motive ettiğini anlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: Çocuğuma henüz ne isim koyacağıma karar vermedim. Ama koyu Fenerbahçeli olduğum için aklıma Fenerli futbolculardan başkası gelmiyor. Van Hooijdonku çok beğeniyorum. Onun adını koyamasam da, takma adı olur! Galiba çocuğumun doğduğu hafta ilk golü atan futbolcunun ismini koyacağım.

    Rüştüden kutlama
    Öte yandan Halilin mutluluğunu dün sürpriz bir isim daha paylaştı. Futbol hayatını Barcelonada sürdüren Rüştü Reçber, Mutluyu telefonla arayarak tebrik etti ve milli haltercimizden 4. şampiyonluk için devam etmesini istedi. Rüştü, Senin gibi büyük bir sporcu mutlaka bu hedefe de ulaşır. Pekinde seninle o mutluluğu paylaşmaya geleceğim ifadesini kullandı. Bu arada Akropoliste büyük ilgi gören Halil, çevresini saran hayranlarıyla fotoğraf çektirip, t-shirtlerini imzaladı.
#18.08.2004 17:05 0 0 0