Köpoğlu

Son güncelleme: 23.05.2012 14:25
  • Köpoğlu Tarifi - Köpoğlu Nasıl Yapılır - Köpoğlu Malzemeleri

    Köpoğlu

    Malzemeler
    - 1 Adet Patlıcan
    - 1 Adet Patates
    - 1 Adet Kabak
    - 1 Adet Havuç
    - 3 Adet Sivribiber
    - 1 Su Bardağı Sıvıyağ
    - Tuz

    Köpoğlu
    Süre:25 dk - 4 Kişilik
    Yapılışı
    1 adet patlıcan,patates,kabak,havuç ve 3 adet sivri biberi küçük küçük doğrayın.1 su bardağı sıvıyağı kızdırın.Sırayla patlıcan,patatesi kabak,havuç ve sivribiberleri kızartın.

    Kızarttığınız sebzeleri geniş bir kabın içinde karıştırın.4 diş dövülmüş sarmısağı,1 su bardağı yoğurdun içine alıp,sebzelerin üzerine gezdirin.

    2 çorba kaşığı sıvı yağı kızdırın.İçine kırmızı biberi ekleyin.Yoğurdun üzerine döküp,servis yapın.

#23.05.2012 14:25 0 0 0