van deprem zedelerine yapılan yardımlar - deprem zedeler için etkinlik - basında galatasaray haberleri - galatasarayın erkek kadın basketbol ve engelli basketbol takımları
Van'da Galatasaray coşkusu
Galatasaray'ın erkek, kadın basketbol ve engelli basketbol takımları, yöneticilerle birlikte geçen yılki depremin yaralarını sarmaya çalışan Van'a çıkarma yaptı.
Van Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer ve minik öğrenciler tarafından karşılanan Sarı-Kırmızılılar’ın ilk adresi Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu’ydu. Gerçekleşen bir dizi etkinlik ve moral ziyaretlerinin ardından Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda gösteri maçına çıkan kafile, akşam saatlerinde İstanbul’a döndü. Yöneticilerden Sedat Doğan, “Van’da depremle büyük bir yara açıldı. Biz bunu psikolojik olarak sarmak istedik” diyerek kulübün amacını dile getirdi.
Galatasaray CEO’su Lutfi Arıboğan, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e memleketi Ordu’yu temsil eden 52 numaralı formayı hediye etti. Bakan da özverili sosyal sorumluluk projesinden dolayı yönetime teşekkür etti.
Bundan yıllar öncesinde BJK okul yaptırdığında 'niye biz yapmıyoruz' diye kendime sorma gereği duymuştum.
Bu haberle gördüm ki GalataSaray camiası olarak biz de haberlere çıkacak kadar bir şeyler yapamasak(!) da duyarsız kalmıyoruz.
Bu da çok güzel bir şey..