Dağcılar İlköğretim Okulu Asarcık Samsun

Son güncelleme: 29.09.2012 14:08
  • Samsun 'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Samsun Asarcık'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Samsun Asarcık'taki İlköğretim Okulları - Dağcılar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Dağcılar İlköğretim Okulu Resimleri - Dağcılar İlköğretim Okulu Hakkında


    Misyonumuz - Vizyonumuz


    DAĞCILAR İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ



    Milli değerlerinin bilincinde olan , bilim ve teknolojinin ışığında ; öğrenmeyi öğrenen , sorgulayan , üreten , güvenilir , paylaşımcı bireyler yetiştiren , kalitede öncü bir kurum olmak.

    DAĞCILAR İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ



    Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı, hukuka ve insan haklarına saygılı, toplumda görevlerinin bilincinde olan; üretken, kendini geliştiren ve bunları davranış haline getiren bireyler yetiştirmektir.


    İLKELERİMİZ



    Sevgi.
    Öğrenciyi dinlemek, karşılıklı anlayış ve ilgi göstermek.
    Kuralsız yaşanamayacağı gerçeğinden hareketle öğrencinin kendisini disipline etmesini öğretmek, disiplini yönetim tarafından sağlanan bir olgu olarak kabul etmemek,disiplini kesinlikle korku ve ceza ile sağlamamak; ancak yapılan davranışın karşılığı olduğunu kavratmak.
    Gerektiği yerde ödül vermek, ödüllendirmede aşırıya kaçmamak, ödülün değerini yitirtmemek.
    Eğitimde öğrenciyi sürekli aktif pozisyonda tutmak; araştıran,deneyen, soran, sorgulayan, okuyan bireyler olmaklarını sağlamak.
    Aile ile sürekli olarak diyalog ve işbirliği içinde olmak.
    Okul bütününde Toplam Kalite Eğitimi uygulamak.

    Dağcılar İlköğretim Okulu Samsun Asarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dağcılar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dağcılar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dağcılar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Dağcılar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

    Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

    Bulunduğu Yer: SAMSUN / ASARCIK

    Adı: DAĞCILAR İLKÖĞRETİM OKULU

    Adresi: Dağcılar Köyü/ Asarcık

    Telefon Numarası: 3627970140

    Faks Numarası: 3627913024

    E-mail Adresi: Bilgi Yok

    Web Adresi: SAMSUN - ASARCIK - Dağcılar İlköğretim Okulu

    Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr

    Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.
#29.09.2012 14:08 0 0 0