Akrep ile yelkovanın aşkı

Son güncelleme: 07.02.2007 16:31
  • 14 Şubatta sevgilinize onun stilini yansıtan bir armağan almak istiyorsanız işte birbirinden şık seçenekler.tissotdan şıklığına ve zarafetine düşkün bayanlar için T-Wave, sportmen ve dinamik erkekler için ise PRC 200. Eğer sevgiliniz tam bir şıklık ve detay düşkünü ise, Tissotnun T-Wave modeli tam da ona göre. Krokodil deri kayışı, sedef kadranının etrafında bulunan pırlanta taşları ile estetik bir görünüme sahip bu saat onu çok mutlu edecektir. 1440 CHF. Kocanız ya da erkek arkadaşınız sportif faaliyetleri hayatının
    vazgeçilmez bir parçası olarak görüyorsa ona armağan edeceğiniz Tissot PRC 200 ile hayatın keyfine iki kat daha fazla varacak demektir. Tissotnun PRC 200modeli, 200 metre su basıncına dayanıklı olma özelliğinin yanı sıra tarih göstergesi ve üst seviyeli takometresi ile dikkat çekiyor. 510 CHF.

    Hiç bir zaman eskimeyen klasik aşklar için

    Şayet kız arkadaşınız ya da karınız dikkat çekmeyi seven, iddialı, her zaman şık ve bakımlı görünen biri ise Maurice Lacroix Divina modeli, siyah deri kayışı, çizilmelere karşı dayanıklı safir camı ve 41 adet pırlantayla süslü çelik kasası ile onu baştan çıkarmaya yetecektir. 1790 CHF.

    Eğer erkek arkadaşınız iflah olmaz bir klasikse, yuvarlak çelik kasası, siyah deri kayışı, büyük takvim penceresi ve ikinci zaman göstergesi ile Maurice Lacroix Pontos Grand Guıchet GMTmodeli ile ona klasik ama modası asla geçmeyecek bu özel saati hediye edebilirsiniz. 2900 CHF.

    Birlikte çarpan kalplerin tek şahidi TAG Heuer

    Kız arkadaşınız ya da eşiniz, modayı yakından takip eden ve kendine özgü bir giyim tarzına sahip biriyse TAG Heuer Monaco Watch modeli estetik ve modern görünümüyle tam da ona göre bir hediye. TAG Heuer Monaco Watch, 50 m su basıncına dayanıklı olması, çelik kasası, siyah krokodil deri kayışı ve kadranında bulunan 13 adet pırlanta ile eşsiz bir görünüme sahip. 3700 CHF.

    Erkek arkadaşınız ya da eşiniz stil sahibi ve yenilikçi biri ise, karizmasını tamamlayacağı, üstün teknolojiye ve estetik görünüme sahip TAG Heuer Aquarecer Calibre Smodelini hediye edebilirsiniz. . Çelik kasası ve bileziği, 300 m su basıncına dayanıklılığı, otomatik mekanizmasıyla hiçbir erkeğin geri çeviremeyeceği bir saat.
#07.02.2007 16:31 0 0 0