Avcılar Halk Eğitim Merkezi İstanbul

Son güncelleme: 09.11.2012 20:56
  • Avcılar Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Avcılar Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Avcılar Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
    noimage
    İstanbul Avcılar Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
    Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük, Konfeksiyon Makineleri Kullanımı, Makina Nakışı, Et ve Et Ürünleri İşletmeciliği, İş Makineleri Kullanım Kursu, El Sanatları, Cilt Bakımı - Makyaj - Epilasyon, Yüz ve Vücut, Masajı, Yağlı Boya ve Tek. Resim, Giyim, Mefruşat, Eczacılık, Avcılık Eğitimi, Aşçılık Kursu, Tıp Sekreterliği Kursu, Kurban Kesim Elemanı Yetiştirme, Emlak Danışmanlığı Kursu, 3-6 Yaş Çocuk Bakıcılığı Kursu, Açık Öğretim Kursları
    Sosyal - Kültürel Kurslar; Okuma - Yazma Kursları, Anne - Çocuk Eğitimi Kursları, İngilizce Kursları, Almanca Kursu, Diksiyon, Tiyatro, Bağlama, Gitar, Halk Oyunları, Yöre Oyunları Öğreticisi Yetiştirme, Baba Eğitimi (BADEP), Satranç, Step-Aerobik Kursu <İstanbul> oturan halktan gelen talepler doğrultusunda düzenlenmektedir. Düzenlenebilek kurslar hakkında bilgi için İstanbul Avcılar Halk Eğitim Merkezi'nin aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz.

    Avcılar Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı:

    Avcılar İlçesi, Avcılar Köyü’nün 27/05/1992 tarih ve 3806 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Küçük çekmece İlçesinden ayrılarak Merkez, Denizköşkler, Ambarlı, Cihangir, Mustafa Kemal Paşa, Firuzköy, Üniversite, Gümüşpala ve Tahtakale Mahallelerinin birleşmesi ile oluşmuştur.
    Avcılar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Avcılar İlçesi’nin resmi olarak kurulmasıyla, 16 Kasım 1992 tarihinde eğitime başlamıştır.16 Kasım 1992- 31 Aralık 1992 tarihleri arasında Küçük Çekmece Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Kibar YAVUZ Kurucu Müdür olarak atanmış olup; Halk Eğitim çalışmalarını başlatmış , çevre ile işbirliği yaparak kurs ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılamıştır.
    31 Aralık 1992 tarihinde, Malatya Akçadağ Halk Eğitim Merkezi Müdüürlüğünü yürütmekte iken, Avcılar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atanan İbrahim Turan HANGÜN 16 Haziran 1995 tarihine kadar büyük bir özveri ile görevini ifa etmiştir.
    16 Haziran 1995- 25 Mart 1996 tarihleri arasında Müdür Yardımcısı Neriman ÖZBİLGİN Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne vekaleten bakmıştır.
    Beyoğlu Ticaret Meslek Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atanan Ahmet YILMAZ 25 Mart 1996-15 Temmuz 1998 tarihleri arasında görevini başarıyla yürtmüştür.
    Beyoğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü iken Avcılar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atanan Nurşen TÜRK 15 Ağustos 1998 tarihinde görevine başlamış olup;01 Mart 2007 tarihinde emekli olmuştur.Kurs sayısı ve branşı genişletilmiş, kurs araç ve gereçleri karşılanmıştır.Avcılar ilçesinde bulunan kurum ve kuruluşlarla işbirliği-eşgüdüm içerisinde kurslar her mahalleye yayılmıştır.
    01 Mart 2007-14 Kasım 2007 tarihleri arasında Müdür olarak görev yapan Musa ÇINAR 31 Ocak 2008 tarihinde Esenyurt ilçesi İbrahim Özaydın İ.Ö.O’ na tayin olmuştur.
    Bağcılar Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sahre KÖKSAL Avcılar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atanmış 14 Kasım 2007 tarihinde görevine başlamıştır.Halen görevini sürdürmektedir.

    Avcılar Halk Eğitim Merkezi Bilgileri ve iletişim Adresleri :

    Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
    Bulunduğu Yer: İSTANBUL / AVCILAR
    Adı: HALK EĞİTİM MERKEZİ
    Adresi: Denizköşkler Mah.Eski Edirne Asfalti No:30 Avcilar/istanbul
    Telefon Numarası: 2125095640
    Faks Numarası: 2125939545
    E-mail Adresi:
    Web Adresi: -

    Avcılar Halk Eğitim Merkezi Resimleri:

    noimage

    Kaynak:webrehberi.biz

    Avcılar Halk Eğitim Merkezi Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
#09.11.2012 20:56 0 0 0