Bostancı Halk Eğitim Merkezi Kadıköy İstanbul

Son güncelleme: 14.11.2012 00:09
  • Bostancı Halk Eğitim Merkezi Hakkında -Bostancı Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Bostancı Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
    noimage

    İstanbul Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
    Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük, Konfeksiyon Makineleri Kullanımı, Makina Nakışı, Et ve Et Ürünleri İşletmeciliği, İş Makineleri Kullanım Kursu, El Sanatları, Cilt Bakımı - Makyaj - Epilasyon, Yüz ve Vücut, Masajı, Yağlı Boya ve Tek. Resim, Giyim, Mefruşat, Eczacılık, Avcılık Eğitimi, Aşçılık Kursu, Tıp Sekreterliği Kursu, Kurban Kesim Elemanı Yetiştirme, Emlak Danışmanlığı Kursu, 3-6 Yaş Çocuk Bakıcılığı Kursu, Açık Öğretim Kursları
    Sosyal - Kültürel Kurslar; Okuma - Yazma Kursları, Anne - Çocuk Eğitimi Kursları, İngilizce Kursları, Almanca Kursu, Diksiyon, Tiyatro, Bağlama, Gitar, Halk Oyunları, Yöre Oyunları Öğreticisi Yetiştirme, Baba Eğitimi (BADEP), Satranç, Step-Aerobik Kursu <İstanbul> oturan halktan gelen talepler doğrultusunda düzenlenmektedir. Düzenlenebilek kurslar hakkında bilgi için İstanbul Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nin aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz.

    Bostancı Halk Eğitim Merkezi Tarihçesi:

    Bu bina 1778 yılında Sultan I.Abdulhamid Han tarafından “Vakıf Mektebi” olarak yaptırılmıştır,1915’te dönemin önemli mimarlarından Mimar Kemalettin Bey tarafından restore edilmiştir.Uzun süre mektep olarak hizmet vermiş ve mülkiyeti vakıflara devredilmiştir.Daha sonraki yıllarda ise Bostancı İlkokulu olarak hizmet vermiştir.
    1974 yılında 18.01.1974 tarih ve 428.9/7768 sayılı onay ile Milli Eğitim Bakanlığı ile Vakıflar Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle Bostancı Halk Eğitimi Merkezine tahsis edilmiştir. Halen Bostancı Halk Eğitimi Merkezi binası olarak hizmet vermektedir.

    Bostancı Halk Eğitim Merkezi Bilgileri ve iletişim Adresleri :

    Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
    Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KADIKÖY
    Adı: BOSTANCI HALK EĞİTİM MERKEZİ
    Adresi: VUKALA CAD. NO:15 BOSTANCI
    Telefon Numarası: 2163612416
    Faks Numarası: 2163809292
    E-mail Adresi:
    Web Adresi: -

    Bostancı Halk Eğitim Merkezi Resimleri:

    noimage

    Kaynak : webrehberi.biz - Bostancı Halk Eğitim Merkezi sitesi

    Bostancı Halk Eğitim Merkezi Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
#14.11.2012 00:09 0 0 0