19/02/2007 Beşiktaş Haberleri

Son güncelleme: 28.02.2007 18:21
  • noimage

    Yönetime göre yenilginin sorumlusu: Jean Tigana
    Yöneticiler, Konya maçında kaybedilen 3 puanın faturasını Fransız teknik adamdan soruyor

    Konyaspor yenilgisi, baharı erken karşılayan Beşiktaş'ta soğuk rüzgarlar esmesine neden olurken yöneticiler, kaybedilen 3 puanın faturasını teknik direktör Jean Tigana'ya kestiler. Hürriyet Gazetesi'nin 19 Şubat 2007 tarihli haberine göre, Fransız hocanın, yenilgide başrolü oynadığını ileri süren yöneticiler, "Sakatlığı nedeniyle hafta boyu idman yapamayan Gökhan Zan ile gribal enfeksiyona yakalanan İbrahim Üzülmez'i nasıl oynatırsın? Kaçan puanların hesabını ver" diyerek tepkilerini dile getirdiler. Siyah beyazlı takımın başarısı için maddi manevi tüm imkanları seferber ettiklerini belirten yöneticiler, şöyle devam etti: "Beşiktaş Futbol Takımı, deneme tahtası değildir. Gökhan Zan bir haftadır antrenmanlara çıkmıyorsa, oynaması sakıncalıdır.
    "Deplasmandan korkuyoruz"

    A Milli Takım'da da görev yapan böyle değerli bir oyuncuyu oynatarak hem takıma hem de kendisine zarar veriyorsun. Antrenman yapmadan maça çıktığı için yeniden sakatlandı. Kaptanımız İbrahim Üzülmez soğuk algınlığı nedeniyle halsiz düştü. O da doğru dürüst çalışamadı. Maçta da çok efor sarfettiği için bir hayli yoruldu, yıprandı.

    Bu iki oyuncuyu oynatarak riske atıyorsun. Biz, kalan bütün maçlarımızı final olarak görüyorduk. Oysa, deplasmanda istediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz.

    Dışarıdaki her maça korku içinde çıkıyoruz. İnönü Stadı'ndaki performansı bir türlü dış sahada sergileyemiyoruz. Beşiktaş taraftarının bu yenilgilere asla tahammülü kalmadı."
#19.02.2007 21:40 0 0 0
  • noimage


    Öner: "Olay abartıldı"

    Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Kenan Öner, Futbol Şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Celalettin Kolot ile aralarında yaşanan tartışmamanın fazla büyütülmemesi gerektiğini, bu tür olaylar her yeni yönetimde yaşanabileceğini söyledi.

    Haftalık İcra Kurulu Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öner, ligde geçen hafta kendileri için çok önemli bir karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldıklarını belirterek, "Bizim için mihenk noktasıydı. Çok da iyi hazırlanmıştık. Futbolcularımız bu bilinçte ve heyecandaydılar. Ama belki de bu heyecan fazla geldi. Sahada elverişli değildi. Ama bunlar mazeret olmamalı. Biz deplasmanlarda zorlanıyoruz. Bunu göz önüne alıp ona göre hazırlanmalıyız. Ligde bundan sonra rakiplerimizde kaybedecek, belki bizim de kaybedeceğimiz puanlar olabilir. Oynanan maçlar gösteriyorki herkes kaybedecek. Bütün takımlar iyi futbol oynuyor ve direniyor. Puanlar aslanın ağzında. En az kaybeden karlı çıkacak. O yüzden Konyaspor maçı için çok üzülüyoruz. Konyaspor maçını alsaydık çok çok önemli bir dönemeci aşmış olacaktık. Ondan sonra da bizi tutmak çok kolay olmayacak. Artık bu maç geride kaldı. Trabzonspor maçına bakıyoruz. Bu maça ele ele verip en iyi şekilde hazırlanacağız. Trabzonspor'da normalde olması gereken gibi bir çıkışa başladı. İyi bir takım. Ama onların sahasında inşallah iyi futbol oynayarak başarılı dönmek istiyoruz" dedi.

    Öner, Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot ile aralarında yaşanan tartışmayla ilgili olarak ise, "Bazı şeyler abartılı yansıyor. Ben bu konuyla ilgili hiç konuşmadım, hiç kimseyle görüşmedim. Çünkü ben üzerinde durmadım. Ben yeni yönetici değilim. Kulüpte 3 seneyi geride bıraktık. Ondan önce de devlette ve özel sektörde büyük tecrübelerim var. Ben yöneticiliğin sorumluluğunu, basiretliliğini ve ketumluğunu çok iyi bilirim. İcra Kurulu Başkanı olarak o olayın üzerinde durmadım. Zaten olay da kapandı. Her yerde görüş farklılıkları olur, normaldir. Artı yeni yönetimlerde herkes birbirini tanıyana kadar, taşlar yerine oturana kadar hareketlilik olabilir. Sonunda aklın yolu bir. Bir yere varılır. Olay gereğinden fazla uzatıldı. Her yönetimde her zaman olmuş olaylar. Celal Kolot benim küçüğümdür yönetimden önce de tanıdığım bir insan. Ben hem İcra Kurulu başkanı hem de bir büyüğüm. Bu olaylar böyle dışarı taşmamalı. Bu kadar önemli değil." şeklinde konuştu.
#19.02.2007 21:41 0 0 0
  • noimage

    Trabzonspor'a hazırlanıyoruz

    Beşiktaş, Trabzonspor ile yapacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Jean Tigana yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, babası ölen Mehmet Sedef ile Konyaspor maçında forma giyen oyuncular katılmadı.

    Mustafa, Ali Güneş, İbrahim Akın, Burak Yılmaz, İbrahim Kaş, Can Erdem, Emre Özkan, Gökhan Güleç ve Aydın Karabulut'un yer aldığı antrenmanda, futbolcular koşu ve pas çalışmasının ardından tekniğe dayalı uygulamalar ve çabukluk çalışması yaptı. Siyah-beyazlı ekip, yarın yapacağı çift antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
#19.02.2007 21:42 0 0 0
  • noimage

    Tuz ruhu öldürdü

    Genç orta saha oyuncumuz Mehmet Sedef'in, tuz ruhu içerek yaşamına son veren babası 47 yaşındaki Servet Sedef memleketi Kilis'te toprağa verildi.

    Cumartesi günü İstanbul'dan Kilis'e gelen ve ailevi soruları olduğu öğrenilen Servet Sedef tuz ruhu içerek rahatsızlandı. Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Servet Sedef burada yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sedef, bugün öğle namazının ardından Kilis Asri Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenazeye oğlu Mehmet Sedef'in yanı sıra kulübümüz Genel Menajeri Ali Gültiken, İbrahim Toraman, Gaziantepsporlu futbolcu Veysel Cihan ile çok sayıda yakını katıldı.



    Tekrar Başın Saolsun Mehmet
#19.02.2007 21:43 0 0 0
  • noimage

    Paşalardan biri kulübeye çekilecek

    Sabah Gazetesi'nin 19 Şubat 2007 tarihli haberine göre, Bu sezon 10 dış saha maçında 2 galibiyet alan Beşiktaş'ta teknik heyet deplasman fobisine çözüm buldu: Ricardinho-Delgado ikilisinden biri kulübeye çekilecek. Beşiktaş'ın bu sezon deplasmanda aldığı kötü sonuçlar teknik heyeti harekete geçirdi. 10 dış saha maçından ikisini kazanan siyah-beyazlılarda, teknik direktör Tigana'nın yardımcılarıyla gece geç saatlere kadar maç kasetlerini izleyerek 'Nerede hata yapıyoruz?' sorusuna yanıt aradığı öğrenildi. İnönü'de iyi oynayan Kara Kartal'ın topu yerden, teknik kapasiteleri yüksek Delgado ve Ricardinho gibi oyuncularla başarılı bir şekilde kullandığının saptandığı, deplasmanda ise kötü zemin, rakibin sert futbolu gibi olumsuz şartlarda ikilinin etkili olmadığının görüldüğü öğrenildi. Yerden oynadığı için bu sistemde İnönü'de şov yapan takım, deplasmanda ise sorun yaşıyor. Teknik heyetin çözüm olarak zeminin kötü olduğu maçlarda Ricardinho-Delgado ikilisinden birini kenarda tutacağı öğrenildi. Bobo ve Nobre'ye atılacak derinlemesine paslarla da gol aranacağı gelen haberler arasında.
#19.02.2007 21:45 0 0 0
  • noimage

    Nasıl olsa parası garanti

    Uzun süredir sahalardan uzak kalan Klebersona, Genel Menacer Ali Gültiken ve yardımcı antrenör Tayfur Havutçu yakın markaj uyguluyor!. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Brezilyalı futbolcuyla bir görüşme yapan ikili, Sambacıya sert uyarılarda bulundu. Havutçu, Bir futbolcunun ayağı kırılsa, şimdiye kadar iyileşirdi. Aklından neler geçtiğini bilmek istiyoruzderken, Gültiken ise, Takımın en zor döneminde adale sorununu öne sürüp görev almıyorsun. Herkes sorumluluktan kaçtığını düşünüyor. Sakatlığını inandırıcı bulmuyorlar yorumunu yaptı. Sağlık ekibinin durumdan haberdar olduğunu belirten Kleberson ise,Ben sahalara dönmeyi sizden çok istiyorum. Galatasaray derbisinde sahada olacağım yanıtını verdi. Gültiken ve Havutçu, Klebinin son durumunu yönetime rapor etti.
#19.02.2007 21:46 0 0 0
  • noimage

    Prim sistemi değişti

    Beşiktaş yönetimi, Konyaspor yenilgisinden sonra futbolcuların moralini düzeltmek için yeni bir prim sistemi belirledi. Buna göre Trabzon ve Galatasaray maçlarından 6 puan alınması halinde Siyah-Beyazlı oyunculara 30'ar bin YTL prim verilecek. Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot, artık önlerine bakmaları gerektiğini belirterek, "Hayat devam ediyor ve önümüzde 13 maç var. Konya yenilgisine üzüldük ama yarıştan kopmuş değiliz" dedi. Bu arada Kenan Öner ile bir sürtüşme yaşayan Kolot'un bugünkü yönetimin toplantısında Öner ile barışması bekleniyor.
#19.02.2007 21:48 0 0 0
  • noimage

    Nobre pes etmiyor

    Beşiktaşın Konyada aldığı şok yenilgiden sonra şampiyonluk ümitleri azalmasına karşın, Mert Nobre pes etmedi. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, zorlu deplasmanda attığı gole karşın takımını kurtaramayan yıldız oyuncu, Lig bu sezon çok dengesiz. Bizden sonra da Galatasaray puan kaybetti. Ancak bizi rakiplerin durumu değil, kendi performansımız ilgilendiriyor. Şampiyonluk yarışındaki kaderimizi önümüzdeki üç maç belirleyecekti, ilkini kaybettik. Şimdi, Trabzonspor ile Galatasarayı mağlup edersek her şey tersine döner dedi.

    İstikrar olmayınca

    Olası bir puan kaybının büyük hayal kırıklığı yaratacağını itiraf eden Mert Nobre, Durumumuzun farkındayız. Zirvede tutunabilmek için iki haftada 2 galibiyet almak zorundayız ifadesini kullandı. Takımdaki eksiklerin de kendilerini sarstığını söyleyen 26 yaşındaki Sambacı, Kadro istikrarsızlığı sahaya yansıyor. Kleberson haftalardır aramızda yok. Ben dahil birçok arkadaşım çeşitli nedenlerden dolayı forma giyemedi. Zorlukları birlikte aşacağız diye konuştu.

    Yeni bir takımız

    Brezilyalı futbolcu, Sadece Türkiye değil, dünyanın neresinde olursanız olun aynı kadroyla sahaya çıkmak başarıyı getirir. Bizim bir diğer dezavantajımız da yeni bir takım olmamız. Bu duruma bir de kadro istikrarsızlığı eklenince büyük sıkıntı yaşıyoruz. UEFA Kupasındaki başarısızlık büyük moral çöküntüsü yarattı. Her şeye rağmen elimizde Türkiye Kupası var. En azından bu kulvarda sonuna kadar gidip, mutlu sona ulaşmak amacındayızifadesini kullandı.
#19.02.2007 21:50 0 0 0
  • noimage

    "Trabzon'u yeneceğiz"

    Asbaşkan Levent Erdoğan, 22 Ekim 2006dan bu yana deplasmanda kazanamayan Beşiktaşın Trabzonda zafer özlemine son vereceğini söyledi.

    Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, 22 Ekim 2006dan bu yana deplasmanda kazanamayan Siyah-Beyazlıların Trabzonda zafer özlemine son vereceğini söyledi. Konya yenilgisini, yönetimin kaza olarak değerlendirdiğini ifade eden Erdoğan, Hafta sonunda Trabzonspor;la çok zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimizin ligdeki konumu kimseyi yanıltmasın. Bu 90 dakika, bizim dönüm maçımız olacak. Takımımız çok ciddi bir şekilde hazırlanıyor. İstanbula üç puanla döneceğimize yürekten inanıyorum diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.
#19.02.2007 22:01 0 0 0
  • noimage

    "Hırsınızı toptan çıkarın"

    Trabzonspor ile bu hafta sonunda deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ın huzuru geri geldi. Milliyet Gazetesi'nin 19 Şubat 2007 tarihli haberine göre, önceki günkü idmanda yaşanan gerginliklere basının önünde müdahale etmeyen ve soğukkanlılığını koruyan Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın, futbolcuları içeriye alarak kısa bir toplantı yaptığı ortaya çıktı.

    Fransız çalıştırıcı, oyuncularına çeşitli uyarılarda bulunarak, "Gergin olmanızı anlıyorum. Bu tür tartışmalar her takımda yaşanır. Ama sizden isteğim, enerjinizi birbirinize değil, futbola harcayın. Hırsınızı toptan çıkarın. Formayı kapmak istiyorsanız, daha çok mücadele etmelisiniz" ifadelerini kullandı. Toplantının ardından önceki günkü idmanda tartışan Burak Yılmaz ile İbrahim Akın birbirlerinden özür dileyerek el sıkıştılar.
    Dünü takım halinde izinli geçiren Beşiktaş'ta yedek futbolcular, Trabzonspor mesaisine bugün öğleden sonra yapacakları idmanla sürdürecek. As oyuncular ise bir gün daha izin yaparak yarın çalışmalara katılacak.

    Kleberson yetişmiyor
    Öte yandan takımdan ayrı olarak düz koşularla form tutmaya çalışan Kleberson'un, bu hafta da oynamayacağı öğrenildi. Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek olan Brezilyalı futbolcunun, önümüzdeki hafta içinde fizik kondisyoner eşliğinde güç depolama çalışmalarına başlayacağı açıklandı.
#19.02.2007 22:03 0 0 0


  • 1)Yönetime göre yenilginin sorumlusu: Jean Tigana

    hemen tıganayı suclamasınlar yonetım secıldı ya nasıl olsa

    eskısı gıbı destek yok yanı

    2)Öner: "Olay abartıldı"

    kendı aılemız ıcerısınde olan sorunlar bunlar

    karısmasın kımse

    3)Trabzonspor'a hazırlanıyoruz

    alın bu macı hadı kartallarım

    4)Tuz ruhu öldürdü

    bız kalp krızı bılıyorduk

    tekrar bası sağolsun

    5)Paşalardan biri kulübeye çekilecek

    halt etmıs sabah gazetsei

    yalan haberden baska bısey değil

    6)Nasıl olsa parası garanti

    buda fanatık ama klebersonda gıtsın artık

    7)Prim sistemi değişti

    30'ar bin YTL prim verilecek

    iyi para bee

    ama sız para ıcın değil bızım ıcın yenın onları

    8)Nobre pes etmiyor

    memnunuz bız senden nobre

    9)"Trabzon'u yeneceğiz"

    inşaallah

    10)Hırsınızı toptan çıkarın

    kavga yook sakın

    bu akın ibo oynasın ya guzel oynuyor



    haberler için tesekkurler cagey
#19.02.2007 23:03 0 0 0
  • haberler icin tsk

    karakartalim formda ins allahin izniyle TS + GS elimizden kurtulamayacak.

    (rehavete kapilmazlar ins)
#21.02.2007 21:39 0 0 0
  • noimage


    Ali Günes ölümden döndü
    Beşiktaşta uzun süredir kadroya giremeyen tecrübeli futbolcunun, aşırı stres nedeniyle bir süre önce arabasında 1.5 saat baygın kaldığı ve farkedilmediği öğrenildi

    Beşiktaş'ta Ali Güneş, yaşadığı sıkıntılı günlerin bedelini az kalsın canıyla ödüyordu. Teknik direktör Tigana geldiği günden bu yana unutulan yıldız oyuncuyla ilgili herkesten gizlenen olayı VATAN öğrendi. Yaklaşık 3.5 haftadır takımla çalışmalara çıkmayan ve aylardır forma şansı bulamayan Ali Güneş, yaşadığı stresin az daha kurbanı oluyordu. İşte yıldız oyuncunun direkten döndüğü olay: Oynamadığı için büyük bir gerilim içine giren ve sıkıntısını içine atan Ali Güneş bir süre önce otomobilini değiştirmek için Etilerde bir galeriye gitti. Çıkışta jeebine binerek evine gitmek üzere yol almaya çalıştığı sırada birden başı dönüp kendinden geçti ve aracın içersinde bayılıp kaldı. Jeebinin camları koyu renkli olduğu için kimse tarafından fark edilmedi. Ali Güneş, kendine geldiğinde adeta şok yaşadı ve başına neler geldiğini anlamaya çalıştı.

    HASTANEYE KALDIRDILAR

    Hemen arkadaşlarını arayan genç oyuncu, apar topar hastaneye kaldırıldı. Olayın aracın hareket halinde olmaması büyük şans olarak görülürken kulüp doktoru Ayhan Optur durumdan haberdar edildi. Ali Güneş hemen Acıbadem Hastanesine kaldırıldı. Geceyi hastanede geçiren Ali, check- uptan geçirildi. Baş dönmesi, aşırı terleme ve kalp çarpıntısı şikayetleriyle doktorların karşısına çıkan Ali Güneşin önce beyninde bir sorununun olup olmadığına bakıldı. Testlerin temiz çıkmasıyla rahatlayan futbolcunun yaşadığı sorunun nedeni stres olarak belirlendi. Kulüp doktorları bu olayı gizlerken, sadece medyaya, Alinin orta kulağında iltihap var demekle yetindiler.
#22.02.2007 23:46 0 0 0


  • resmı sıtede bı acıklama yaparlar artık

    geçmış olsun alı gunes

    haber için tesekkurler sehrazat
#23.02.2007 08:10 0 0 0
  • haberler için teşekkürler ali...
#23.02.2007 10:26 0 0 0
  • Haberler icin tesekkürler dayı
#28.02.2007 18:21 0 0 0