2013 Uzman Erbaş Alımı Başvuruları

Son güncelleme: 27.11.2012 15:24
  • 2013 Uzman Erbaş Alımı ne zaman - 2013 Uzman Erbaş Alımı Başvuru tarihi - Uzman Erbaş Alım 2013

    Uzman çavuş alımı’’ ve ‘’Uzman çavuş başvuru formu’’ konulu makalemize hoş geldiniz. Yüreği vatan sevgiliyle dolu olan birçok gencin en çok tercih etmiş olduğu meslek dallarından birisi olan uzman çavuşluk mesleğini siz değerli takipçilerimiz için araştırdık. İçinizde uzman çavuş olmak isteyenler varsa yazımızın devamındaki bilgilerden bu meslek hakkında detaylı bilgi edinebilirler.

    ‘’Uzman çavuş alımları’’ kara kuvvetleri komutanlığı tarafından yapılmaktadır. Yıl içerisinde belirli dönemlerde açılan kadrolara uygun kişiler seçilip görevlendirilmektedir. Uzman çavuş alımlarından ve başvuru formundan nasıl haberdar olacağınız sorusunu kendinize soruyorsanız kkk.tsk.tr adresini yıl içerisinde takip etmeniz gerekiyor. Yapılan ilanlar bölümünden açılan kadrolar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

    Ancak size bir üzücü haberi daha vermek istiyoruz. Kara kuvvetleri komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 2013 yılı içerisinde uzman çavuş alımları kaldırılacak. Uzman çavuş almak yerine astsubay eğitimine daha çok önem verileceği açıklandı. Eğer uzman çavuş olmak istiyorsanız elinizi daha çabuk tutmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca uzman çavuşluk sınavlarını kaçırdık diye üzülmeyin. Uzman çavuşluk yerine astsubay olmak içinde başvuru yapabilirsiniz.

    Yıl içerisinde yapılacak olan tüm TSK alımlarından elimizden geldiğince sizleri haberdar etmeye çalışacağız. Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alımları hakkında aklınıza takılan soruları tarafımıza bildirmeniz durumunda gerekli araştırmalar yapılıp bilgi verilmeye çalışılacaktır. Hepinize iş hayatınızda başarılar dileriz.





    alinti
#27.11.2012 15:24 0 0 0