Pınar Altuğ - Türban Beni Rahatsız Ediyor

Son güncelleme: 30.12.2012 00:17
  • Kafasının kalınlığına göre tencere düşsün o zaman. Hani çelik tabanlısından :)
#13.12.2012 17:57 0 0 0
  • türbandan rahatsızlık duyanlarda beni rahatsız ediyor..

    sonra da çıkıp efenim bu ülkede demokrosi var hür irade var cart var curt var diyorlar... var diyorsanız çeneniz kapansın... yok diyorsanız sizi kim konuşturuyor böyle gayet özgürce?...
#13.12.2012 18:03 0 0 0
  • @ASUR adlı üyeden alıntı:
    Kafasının kalınlığına göre tencere düşsün o zaman. Hani çelik tabanlısından :)
    Orijinali Göster...


    En Okkalisindan anca paklar :D
    Bu sebeple kaybolmus hafizasi zekasi yerine gelir belki

    Ama sonra yine satasir maksat spor olsun gündem de kalsin..


    @AĞRAZ adlı üyeden alıntı:
    türbandan rahatsızlık duyanlarda beni rahatsız ediyor..

    sonra da çıkıp efenim bu ülkede demokrosi var hür irade var cart var curt var diyorlar... var diyorsanız çeneniz kapansın... yok diyorsanız sizi kim konuşturuyor böyle gayet özgürce?...
    Orijinali Göster...
    türbandan rahatsızlık duyanlarda beni rahatsız ediyor..

    sonra da çıkıp efenim bu ülkede demokrosi var hür irade var cart var curt var diyorlar... var diyorsanız çeneniz kapansın... yok diyorsanız sizi kim konuşturuyor böyle gayet özgürce?...

    Agrazcim o cart curt diyenlere tek bi söz denir Tabir-i Caizse it ürür kervan yürür o kadar

    Agzi olan konusuyor iste salla
#14.12.2012 10:38 0 0 0
  • ne alaka baskı ya inanan insan için türban sorun değil kıyafet kanunumuzmuş aynı dünyadanmıyız
#14.12.2012 10:57 0 0 0
  • bu ülkede kadınlar herşeyi seçme hakkına sahip. Seçme ve seçilme hakkını almışken , milletvekini seçip ,seçilebiliyor, başbakan seçip,seçilebiliyor........
    herşeyde seçme ve seçilme hakkı varken , ne giyeceğini seçemiyor. Varmı böyle bir şey? Böyle aptalca düşünce dünyada hangi memlekette var?
    Siz kim oluyorsunuz da milletin ne giyeceğine karar verip , giydikleri üzerinde yorum yapabiliyorsunuz? Özürlü yaratıklar ,sizi kim hesaba alıyor? bunu hiç düşündünüz mü.?

    türban denilince , bizi 1400 sene öncesine mi götüreceksiniz ? diyenler,,, iş soyunmaya gelince taş devrine döndüklerinide biliyorlar mı acaba?

    bunlara tencere değil , kafalarının üzerinden asfalt silindiri geçse zekaları gene yerine gelmez. Tam anlamıyla umutsuz vakalar. Ne tür bir cins bunlar , belli değil.
#17.12.2012 09:07 0 0 0
  • Malumunuz üzre Basörtü gericiligi simgeledigi icin o örümcek beyinlerde bu diretmeleri yapmalari normal .

    Sözün özü catlasalarda patlasalarda degismeyecek bir gercek vardir .
    Bu gercegin bilincinde olduklari icin ellerinden gelse Hasa Kuran-i Kerim'ide kendi keyfiyetlerine göre uyarlarlar.

    Kiyamete kadar Kutsal kitabimiz Tahrip edilmiyecek cunlü Kitabin Asil sahibinin Korumasi altinda..

    Lakin öyle sapkin sözde Hoca adi altinda insanlar peydah oldu ki bir gurup halk yasam standartlarina engel olmadigi icin O tip Hocalarin tavsiyeleri islerine gelmekte..
    Insanlarimiz umarim gercegi görür..
    Bi Zekeriya Beyaz Bi Adnan Oktar Bi Yasar Nuri misali fitne fesat zihniyetin getirilerine kulak asmazlar.
#17.12.2012 20:23 0 0 0
  • gerrard mesadie bir kitabında der ki gerçek birdir filozoflar,şairler ve deliler söyleniş şeklini değiştirir sadece...bizdede maşallah o kadar çok hoca var ki gerçeğin söyleniş şekli ağızdan ağıza ve akıldan akıla o kadar çok kıvama sokuluyor ki işine gelen işine geleni alıyor..
    kısacası ortaya din adı altında herkezin damak tadına uygun bir meyva tabağı konmuş..peki gerçekte kulun uygulaması gereken nedir?...inanmış bir insanın yolu vicdanına ve aklına en hafif gelendir ki onlar eylemlerini ve işlerini allah korkusuyla yaparlar..bu giyimdede kuşamdada söylemdede geçerlidir..."Allahla aranıza hiçbir irade koymayın" demiyormu RABB imiz bakara suresinde...yani akıl sahipleri için referans Kurandır..arada hiçbir şey yok olmamalıda.modern dünyanın yaşam argümanları adı altında eurokültür yıllarca dokusuna zerk edilmeye çalışılmış toplumun ve bunu sinemanın müziğin edebiyatın ve güncel yaşamın içinde çok iyi organize olmuş ortak bir akılla yapmışlar...başörtüsü burada küçük bir vesiledir sadece...şimdi toplum heranlamda kendi özgün koşullarını oluşturuyor...bu işlerine gelmiyor küsüyorlar ve hatta kızıyorlar...:))...biz konularımızı ,beğenilerimizi ve gündemlerimizi onların fokuslamaya çalıştıkları alanlardan uzak tuttuğumuz sürece toplum bu dönüşümü daha rahat tamamlayacaktır...
#17.12.2012 21:44 0 0 0
  • kısacası ortaya din adı altında herkezin damak tadına uygun bir meyva tabağı konmuş..peki gerçekte kulun uygulaması gereken nedir?...inanmış bir insanın yolu vicdanına ve aklına en hafif gelendir ki onlar eylemlerini ve işlerini allah korkusuyla yaparlar..bu giyimdede kuşamdada söylemdede geçerlidir..."Allahla aranıza hiçbir irade koymayın" demiyormu RABB imiz bakara suresinde...yani akıl sahipleri için referans Kurandır.

    Bu konuda sizinle hemfikirim...
    Su ana kadar bozulmadan yasadigimiz zamana kadar gelen yegane kitap Kuran-i Kerim dir..
    HÖrnegin Hristiyan alemine inen incil kac kez el degismistir..Kisilerin rahatligina uygun düzenlenmis.
    Cogu sey serbest birakilmis..En önemlisi islamiyete dair olan tüm bilgiler kaldirilmistir..
    Gerci incil'in orjinalinin hala saklanildigi söylentisi var..

    Herkesin damak tadina uygun meyve tabagi analizi harika..
    Ne yazik ki insanimiz kendi yasam standartinda vazgecemedigi icin bahsini gecirdigim sözde hocalar bu anlamda cazip geliyor..

    Adam tutmus diyor basi acik namaz kilarsin...Özel durumlar da abdestsiz Kuran-i Kerim'e dokunursun saysam o kadar cok sey var ki..

    Allah akil fikir versin insanimiza böyle körü körüne sürükleniyorlar ne yazik ki...

    Sözün özü kisi ne yaparsa kendine yapar..Zorlama yok hür iradesinde ister bu dünyada piser ister ahirette.
#18.12.2012 13:30 0 0 0
  • İngiltere , fransa, yunanistanda özel olarak eğitilmiş hocalar daha sonra ülkemizde öyle bir tanıtılıyor ki sanki ulema gibi. Bunların amacı temelden temelden küçük dokunuşlarla islamın doğru kıldığı kanunları insanlarımızın beyninde değiştirmek. az da olsa beyinlerde soru işareti bırakmak. Zekeriyz beyaz, yaşar nuri bir zamanlar en geçerli ağızlardı. NEden sonradan saçma sapan şeylere doğru dediler. zamanında kendi söylediklerini ,şimdi inkar ediyorlar. Neden?
    Çünkü, artık belli bir seviyeye geldiler. ne söyleseler halk inanacak. İstedikleri de zaten bu. yanlışları doğru göstermek. Aslında bildikleri ama insanlara yapılacak en küçük etki ,kazançtır mantığıyla hareket etmelerinin boş olduğunu, kıyamete kadar kuranı kerimin ve islamın değimeyeceğinin bilincinde olarak böyle yapmaları ise tuhaf. Biz kendimizi bilip bu insanların sözüne uymazsak , onlara erilecek en güzel cevap olacaktır.
#18.12.2012 14:14 0 0 0
  • Zaten bu siralar bir Illuminati furyasi aldi basini gidiyor. .
    Gözlemledigim ve okudugum kadariyla bildigim temeli Masonluga dayanan sözde hocalar yetistiriliyor..
    Masonlar artik heryeri sarmis durumda.Son örnegi Adnan Oktar denen SAPKIN.
    Ve islamiyete dair A1'dan Z'ye herseyi ögreniyorlar ki islerini iyi yapabilsinler..
    Bunlar islamiyete fitne sokmak icin özel yetistiriliyor..Ve Müslümanlar anca Dinleri zedelendiginde gücsüz düserler bunu iyi biliyorlar . .
    Bahsini gecirdiginiz Zatlarin sohbetlerini hayretle dinledim . . Alt yapisi olmayan bir insan kolayca inanabilir . .insanlarin inancindan ne kadar kirpsan kardir anlayisiyla ilerliyorlar..

    Dilerim umarim bu sefil uykudan uyaniriz.
#18.12.2012 14:37 0 0 0
  • "ALLAH ile aldatanlar" ayetinin tam karşılığıdır bazılarının durumu...dinin içine ustaca yerleştirilmeye çalışılan gizli şirk bazen mürşidi kamil adı altında ruhban alanı yaratıyor kendine hatta kendini kabaladaki adem kadmon un kusursuz yansımasına yükseltenler firavunun dinini devam ettiriyor dinin içinde sinsi bir şekilde.."ben nasıl istersem öyle söyleyeceksiniz ben nasıl istersem öyle düşünüceksiniz rabbaniyete
    varmak için benim ışığımı izleyeceksiniz"...şeklinde ilan edilmemiş bir manifestolarıda vardır...halbuki insan yaradılışı itibariyle Rabbanidir...
    yine bir insan tarafından kutsanmasına hiç gerek yoktur...ama kurtuluşa ihtiyacı var insanın yada avunmaya yakalandığı damarda budur..
    bir takım gizemli yapılarında tam anlamıyla yoketmeye saklamaya çalıştığı tek sığınılcak yer olan tevhiddir...yönelişin sadece aracısız ve ruhbansız bir şekilde RABB e olması ve insanın kendi mukaddesatının farkına varması...o yüzden dünyayı her türden putlarla idollerle ve kavram kargaşalarıyla doldururlar...adnan oktarın uygulamasına ve kurduğu sahneye bakarsanız sahte dünya cennetini görürsünüz...bu yöntemle taraftar devşiren bir hasan sabbahı hattırlıyorum tarihte...gaflet uykusundan uyanmanın yolu yüksek bir kavrayışı Yaradandan niyaz edip,şuurla Kuran okumaktır...şuurla bilime yönelmektir...
#18.12.2012 18:28 0 0 0
  • Valla helalolsun size arkadaşlar,Pınar Altuğun kendisi gıçı açık gezerken başkalarını turban takmasından rahatsız oluşu meselesini evire çevire bu duruma getirdinizya size helal olsun.
#18.12.2012 20:19 0 0 0
  • pınar çok geride kaldı , artık başka mecrada devam ediyor mevzu...pınarı merak edenler en başlara baksın...:)
#18.12.2012 21:24 0 0 0
  • @ADALI adlı üyeden alıntı:
    Valla helalolsun size arkadaşlar,Pınar Altuğun kendisi gıçı açık gezerken başkalarını turban takmasından rahatsız oluşu meselesini evire çevire bu duruma getirdinizya size helal olsun.
    Orijinali Göster...


    sanki sen çok uzak kaldın kardeş.
    Ayrıca bir dengesizin sözü üzerine yola çıkıp muhabbet etmenin bir sakıncası yok sanırım. pınar hanım zaten hem gerçekte hem gıyabında aldı alacağını. burda muhabbet ediyoruz. ;)
#19.12.2012 00:10 0 0 0
  • acaba birilerinin bu forumda illuminatiden haberi var mı
    türkiyede bile hangi şarkıcılar bu oluşumda bir anda yükselen acun ılıcalı tarkan , sertap erener , şarkı sözlerini bir kontrol edin
    michel jakson ın siz eceliylemi öldüğünü sanıyorsunuz yada

    ya da çocuklarımızın islediği çizgi filmler normal filmler bir kontrol edilsin bakalım neler çıkıyor
    olay pınar altuğu evet geçti ama bu ülkede masonların yetiştirdiği hoca tayfası pek çoktur her ramazan bişey bulurlar mesela
#19.12.2012 00:22 0 0 0
  • Şarkı sözlerinden , albüm kapaklarına , çizg, filmlerden tutunda hayatın her alanında neredeyse bundan bir eser var.
    Nette bulmaı çok kolay bir belgesel "GELENLER" ... Bunu erinmeden bir izleyin derim herkese. 50 kısa bölüm. bilinmeyen çok şey var içinde. herlkesin arşivinde olması gereken ayrıntılı bir belgesel. Gördüklerinze çok şaşıracaksınız.
#19.12.2012 00:26 0 0 0
  • bu forumda ben pek çok konu eklemiştim bu konuyla iligili linklerini bulup eklerim
    çizgi filmlerde cinselliği çok kullanıyorlar özelliklede cartoon network
#19.12.2012 00:29 0 0 0
  • amaç çocukların zihinlerinde bunu oluştrmak. asıl amaç d,inden uzaklaşmış bir ırk oluşturup , siyonizmin hedefinde çalışmalarını sağlamak. siyonizmin asıl amacı da dünyada din kalmazsa , deccal daha çabuk gelir dünyaya. şeytan gün yüzüne çıkar ve kıyamet kopar. böylede Allahın vaadettiğine ulaşırlar. Rüya görüyorlar farkında değiller. Allah yahudilere hiçbirşey vaad etmemiştir ama onlar bu saplantıdan kurtulamıyor maalesef.
#19.12.2012 00:34 0 0 0
#19.12.2012 00:38 0 0 0