Oltaya Sevdalı Balıklar - Didem Gündüz Esen

Son güncelleme: 26.12.2012 09:49
  • Oltaya Sevdalı Balıklar Kitap Özeti - Didem Gündüz Esen Kitapları - Didem Gündüz Esen Kitap Tanıtım - Oltaya Sevdalı Balıklar Kitap Fiyatı - Oltaya Sevdalı Balıklar Ön Okuma


    Kitap Özet


    1968'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Kız Lisesinden sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği'nden mezun oldu. Çeşitli dergilerde ve "Karşılaşmalar" isimli kitapta öyküleri ve Türk Şairler Antolojisi isimli kitapta ise şiirleri yayımlandı. Güncel Sanat Dergisinin açmış olduğu yarışmada "Oltaya Sevdalı Balıklar" isimli öyküsü Güncel Sanat Dergisi Ödülüne layık görüldü.

    Oltaya Sevdalı Balıklar

    Didem Gündüz Esen'in ifade gücü, derinliği salt dili ustaca kullanmasından değil, edebiyatın merkez aldığı insani yaklaşımı da çok iyi bilmesi. Öykülerinin atmosferini oluştururken, dayandığı temel nokta gözlemleri ve insanı tanıması. Bu yüzden, ilk öykünün ilk cümlesinden okumaya başlayıp, soluksuz bir şekilde serüveninizi sürdürüyor ve son öykünün son cümlesine kadar sürükleniyorsunuz. Oltaya Sevdalı Balıklar'da farklı dünyalardan, hem de çok farklı dünyalardan sesler duyuyorsunuz. Ancak hepsinin altında Gündüz Esen'in öykücülüğü var.

    Güray Süngü





    Kitap Ön Yüzü


    noimage
    Kitap Künyesi

    Oltaya Sevdalı Balıklar - Didem Gündüz Esen Koyu Kitap

    » Edebiyat

    Fiyatı : 10,00 TL

    Aralık 2012, 117 sayfa, ISBN: 9786056347122

#26.12.2012 09:49 0 0 0