Kıtalararası Boğaziçi Yüzme Yarışması bedensel engelliler seçmeleri yapıldı

Son güncelleme: 11.06.2013 07:48
  • Engelli Haberleri - Engellilerde Spor - Bedensel engellilerde Spor - Bedensel Engelliler - Bedensel Engelliler Hakkında

    Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yüzme Şubesi ve TMOK işbirliği ile Kıtalararası Boğaziçi Yüzme Yarışması bedensel engelliler kategorisi seçmeleri bugün Tozkoparan yüzme havuzunda gerçekleştirildi. 25.'si gerçekleştirilecek olan Kıtalararası Boğaziçi Yüzme Yarışmaları'nda ilk defa açılan bedensel engelliler yarışlarına çok sayıda sporcu katıldı. Kıtalararası Boğaziçi Yüzme Yarışmaları ise 7 Temmuz 2013 tarihinde Kanlıca - Kuruçeşme arasındaki 6,5 kilometrelik parkurda yapılacak.

    Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yüzme Şubesi ve TMOK işbirliği ile Kıtalararası Boğaziçi Yüzme Yarışması bedensel engelliler kategorisi seçmeleri bugün Tozkoparan yüzme havuzunda gerçekleştirildi.

    25.'si gerçekleştirilecek olan Kıtalararası Boğaziçi Yüzme Yarışmaları'nda ilk defa açılan bedensel engelliler yarışlarına çok sayıda sporcu katıldı. Kıtalararası Boğaziçi Yüzme Yarışmaları ise 7 Temmuz 2013 tarihinde Kanlıca - Kuruçeşme arasındaki 6,5 kilometrelik parkurda yapılacak.
#11.06.2013 07:48 0 0 0