GS'li Olduğumdan Utandım

Son güncelleme: 13.08.2013 21:55
  • fenerbahce galatasaray maç analizi - galatasaray fenerbahce maç yazısı - hıncal uluç yazıları
    Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yenerek Süper Kupa'yı kazandığı maçı değerlendiren spor yazarı Hıncal Uluç, sarı-kırmızılı takımı çok sert bir dille eleştirdi.

    Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı Süper Kupa maçını yorumlayan Hıncal Uluç, Galatasaray'ı çok sert eleştirdi. Sarı-kırmızılı ekibin 1-0 kazandığı maçta oynadığı futbolun çok kötü olduğunu belirten Uluç, "Galatasaraylı olduğumdan utandım" dedi.
    Kendisi de Galatasaraylı olan Hıncal Uluç, Süper Kupa maçıyla ilgili Sabah'a konuştu. Galatasaray'ın Süper Kupa'yı katiyen hak etmediğini belirten Hıncal Uluç, "Spor yorumculuğunu bir kenara bırakıyorum. Bir Galatasaraylı olarak konuşursam, özellikle golden sonra, yani kalan 20 dakika içinde Galatasaraylı olduğumdan utandım. Beni Galatasaraylı olduğumdan utandıracak kadar utanç verici bir futbol oynadı Galatasaray" ifadelerini kullandı.
    120 dakika futbol oynamanın zor olduğunu belirten Hıncal Uluç, "Bir de düşünün ki karşındaki takım bu 120 dakikanın yarısını, yani bir saatini 10 kişi oynuyor. Yani senden iki misli fazla koşmak zorunda" yorumunu yaptı.

    FENERBAHÇE 6 ATARDI
    Hıncal Uluç Galatasaray'ın Süper Kupa maçında eline geçirdiği fırsatı Fenerbahçe'nin ele geçirmesi durumunda maçın yine 6-0 olabileceğini belirtti.
    Galatasaray'ı sert bir şekilde eleştiren Hıncal Uluç şunları söyledi: "Rakip 10 kişi, rakip yorgun ve sen 1-0 galipsin, panik içindeki takım Galatasaray. İnanamadım. Aynı durumda Fenerbahçe Galatasaray'ı yakalasa, 99'da golü atıp 10 kişilik Galatasaray karşısında 1-0 öne geçse, o maç geri kalan 20 dakikada yine 6-0 biterdi. 6'lık maç öyle oldu. Fenerbahçe Galatasaray'ı yakaladığı zaman hakkını veriyor ve evire çevire de dövüyor. Galatasaray yakaladığı zaman dayak yememek için kaçacak delik arıyor. Kelime bulamıyorum. Çünkü aklıma hafif kelime gelmiyor ooynananoyunutarif edecek. Ağır kelimeler de suça girer."

    hıncal uluç
#13.08.2013 21:55 0 0 0
  • biz yanlış maçı seyrettik heralde ..
    fenerbahcenin son 5 dk hariç posizyonu yoktu be
#13.08.2013 21:55 0 0 0