İbrahim Hacıosmanoğlu: Avni Aker'e bekleriz!

Son güncelleme: 27.10.2013 12:23
  • Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, olaylarla ilgili FANATİK'e açıklamalarda bulundu.

    FENER YÖNETİMİNE

    Protokolde hiçbir sıkıntı yaşamadık. Hatta önümüzde bize tepki gösterenlere müdahale ettiler. Avni Aker’de onları en iyi şekilde ağırlamaya gayret edeceğiz.

    FENER TARAFTARINA

    Bizim Fenerbahçe taraftarıyla işimiz yok. 3-5 çapulcuyu o camia ile karıştırmam. Beni bir sürü Fenerbahçeli arkadaşım arayıp üzüntülerini dile getirmiştir.

    EMNİYETE

    Madem yanlış yerden çıkıyorum, bana niye sivil polisler eşlik etti. Bu işin peşini bırakmayacağım. Görüntülerle, tanıklarla sonuna kadar sorumlular hesap verecek.

    Fenerbahçe-Trabzonspor maçı bitti, yankıları sürüyor. Karşılaşma sonrasında ev sahibi ekibin taraftarlarının arasında kalan Bordo-Mavili takımın başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, o gece yaşananları ve bundan sonraya dair atacakları adımları FANATİK’e anlattı. İşte Hacıosmanoğlu’nun mesajları...

    ‘Yönetime laf söylemem’

    “Statta olan Fenerbahçeli yöneticiler konusunda kesinlikle bir sıkıntımız olmadı. Tam tersine bizimle ilgilenmeye, protokolde yaşanan sorunların önüne geçmeye çalıştılar. Onlara bu anlamda haksızlık yapamayız. Trabzon’daki rövanşa gelmeleri halinde de konuklarımızı aynı şekilde ağırlamak için elimizden geleni yaparız. Bu noktada Trabzonlu futbolseverlerin de gerekli misafirperverliği göstermesini onlardan rica ediyorum...”

    ‘Benim sorunum belli’

    “3-5 çapulcunun yaptığını Fenerbahçe taraftarına mal etmem. Fenerbahçe büyük bir camia ve bu kişileri o aile ile karıştıracak değilim. Benim birçok Fenerbahçeli dostum, arkadaşım akrabam var. Hepsi sağolsunlar maçtan sonra arayıp geçmiş olsun dileklerini sundu, ayrıca yaşananlardan duyduğu üzüntüyü aktardı. Bizim adalet isteğimiz, namus davamız paralelinde kimlerle sorunumuz olduğu açıktır...”

    ‘Peşini bırakmayacağız’

    “Gecenin en kilit noktası bizim hakkımızda çıkarılan iddialar. Yanlış yerden, provake için çıkmışız. Girdiğimiz yerden, protokolden çıktık. Trabzonspor Başkanı protokolden girip nerden çıkacak! Ayrıca bize araçlarımızın bulunduğu yere kadar da sivil polisler eşlik etti. Hiçbiri kalkıp yanlış yere gidiyorsunuz, başka kapıdan çıkalım demedi. Madem yanlış ve güvenliksiz bölgeydi bu güvenliği ben mi, arkadaşlarım mı sağlayacak? Böyle bir anlayış olur mu? Orada bizimle doğru dürüst iletişim kurmak yerine gereksiz bir ortam oluşturdular. Ama bu işin peşini bırakmayacağız. Gerek görüntülerle, gerek şahitlerle peşinde olacağız ve hakkımızı arayacağız.”
#09.10.2013 00:13 0 0 0
  • Trabzonsporun sorunu ne Fenerbahçe ile nede Fener taraftarı ile sorun fb yönetimi ve buna çanak tutarak Türk futbolunu adaletle yönetemeyip bitme noktasına getiren tff dir.
#27.10.2013 12:23 0 0 0