Biri paylaştığımı etiketlediğinde

Son güncelleme:
  • başkasının etiketlediği gönderilerin görünümü
    Biri paylaştığım bir fotoğrafı veya başka bir gönderiyi etiketlediğinde, bunu kimler görebilir?

    Bir kişi paylaştığınız bir şeye etiket eklediğinde, bu etiketi şu kişiler görebilir:

    Gönderi veya fotoğraf için belirlediğiniz hedef kitle
    Gönderide etiketlenen kişi ve arkadaşları

    İsterseniz bu görünürlüğü değiştirebilirsiniz. Haberin yanındaki hedef kitle seçiciye tıklamanız, noimageÖzel'i seçmeniz ve Etiketlenenin arkadaşları kutusunun işaretini kaldırmanız yeterlidir. Arkadaşınız olmayan kişilerin eklediği etiketler önce onayınıza sunulur. Etiket Onayı özelliğini etkinleştirerek arkadaşlarınızın gönderilerinize eklediği etiketleri zaman tünelinizde gözükmeden önce de inceleyebilirsiniz.

    Alıntı
0 0 0