Galatasaray’a geri döneceğim

Son güncelleme: 28.01.2014 12:01
  • "Yabancı kuralının kurbanı oldum" bu sözler Galatasaray'ın Malaga'ya kiraladığı Nordin Amrabat ait. Malaga'ya El Hamdaoui’nin tavsiyesi ile gittiğini belirten Faslı oyuncu, sezon sonu Galatasaray'a geri döneceğini söyledi.

    noimage
    Galatasaray'ın yabancı kontenjanında yer açmak için Malaga'ya yarım sezonluğuna kiraladığı Nordin Amrabat, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.
    Bir çok teklif almasanı rağmen tercih hakkını Malaga'dan yana kullandığını belirten Amrabat, "Malaga cazip bir kulüp ve İspanya Ligi'nde güçlü bir rekabet var. Emin olmak için Mounir El Hamdaoui'yi aradım. Mounir ile birlikte Fas Milli Takımı'nda birlikte oynadım ve bana risk almamı tavsiye etti" dedi.
    Teknik direktör Mancini ve başkan Ünal Aysal'ın kendisine güvendiğini kaydeden Faslı oyuncu, "Juventus maçıyla beraber Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm maçlarda oynadım. Türkiye Ligi'nde ise, yabancı kuralının kurbanı oldum. Çünkü 6 yabancıya izin veriliyor" diye konuştu.
    Malaga'nın kendisini satın alma opsiyonuyla kiralamadığının altını çizen Faslı oyuncu, "Galatasaray ile 2017'nin ortalarına kadar olan sözleşmeme sadık kalacağım. Başarılı olmak istiyorum ve yazın İstanbul'a döneceğim" diye konuştu.
#28.01.2014 12:01 0 0 0