Kan ve Çikolata Blood and Chocolate

Son güncelleme: 20.08.2007 16:08
  • noimage

    Gösterim Tarihi: 8 Haziran 2007
    Yönetmen: Katja von Garnier
    Oyuncular: Agnes Bruckner, Hugh Dancy,
    Olivier Martinez, Katja Riemann
    Senaryo: Ehren Kruger, Christopher Landon
    Müzik: Reinhold Heil, Johnny Klimek
    Görüntü Yön: Brendan Galvin
    Tür: Dram - Fantastik - Korku - Romantik
    Süre: 98 Dk.
    Yapım Yılı: 2007
    Ülke: ABD
    Dağıtımcı: Özen Film

    On yıl önce, Colorado dağlarında genç bir kız, ailesinin kanlarında taşıdıkları bir gizem yüzünden vahşi avcılar tarafından öldürülmesine tanık oldu. Ormana kaçarak ellerinden kurtuldu ve avcıların hiç bir zaman bulamadıkları bir şeye, bir kurda dönüştü.

    Bükreşin göreceli güvenliğinde yaşayan Vivian, günlerini bir çikolata dükkanında çalışarak, gecelerini ise, şehrin yeraltı klüplerinde kuzeni Ralfin (Bryan Dick) ve suçlular çetesi Beşlerin saçmalıklarını ört bas etmekle geçirmektedir. Aiden Galvin (Hugh Dancy), Bükreşin eski sanat eserlerini, hem insan hem kurt görünüşüne bürünebilen, bir zamanlar insanlar arasında kutsal kabul edilmiş olan mitolojik kurt adamlar hakkında yazdığı yeni kitabı için araştıran bir yazardır.

    Kendi adına bir sürü sorunla karşılaşan Aiden, canavar, katil gibi isimlerle anılan ve soylarının tükendiğini düşündüğü bu yabancı canlıların iç yaşamlarını keşfetmeyi umut etmektedir. Onların kendisinden daha yüce olduğuna, oldukları şeyi değiştirebilme yeteneğine sahip olduklarını düşünmekte ve buna imrenmektedir. Fakat bilmediği şey ise, kurt adamlarının gayet gerçek olmalarının ötesinde, soylarının tükenme tehlikesinden çok uzak olmalarıdır.

    Şans eseri bir karşılaşma sonucunda, terkedilmiş bir kilisede yapılan garip bir ayin sırasında Aiden gerçekle yüz yüze gelir: Vivian ile..
#23.05.2007 20:01 0 0 0
  • bana gore bir sey
#24.05.2007 15:13 0 0 0
  • haberdar ettiğin için teşekkürler
#20.08.2007 16:08 0 0 0