Mert Yenihayat

Son güncelleme: 18.12.2021 21:28
  • O Ses Türkiye Mert Yenihayat kimdir? Mert Yenihayat Biyografisi Mert Yenihayat Kaç yasşında Mert Yenihayat nereli Mert Yenihayat instagram hesabı
    O Ses Mert Kimdir? O Ses Türkiye'ye Damga Vuran Mert Yenihayat Kimdir? Asıl Mesleği Bakın Neymiş?

    MERT YILMAZ YENİHAYAT KİMDİR?

    22 yaşındaki Mert Yılmaz Yenihayat, yarışmada Beyazıt Öztürk'ün takımında yer alacak. O Ses Türkiye 2021'e katılmış olan Mert Yılmaz Yenihayat, İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. Yarışmacı aslen Arnavut'tur. Müziğe ilgisi babasının sekiz yaşında gitar almasıyla başlamıştır. Şarkı söylemeyi çok sevdiğini ve iki yaşından beri söylediğini ifade etmiştir.

    Mert Yenihayat

    TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye, bir yıllık aranın ardından yeniden ekranlara döndü. Geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeni ile yapılamayan O Ses Türkiye, yeni sezona Oğuzhan Koç'u kadrosuna dahil ederek başladı. Başarılı şarkıcının büyük renk kattığı yarışmada ilk iki bölümü ile yine büyük ilgi gördü. Yarışmanın 9 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan bölümüne ise ilginç hareketleri ile Mert Yenihayat isimli yarışmacı damga vurdu. Güçlü sesinin yanı sıra naif tavrı ile de dikkat çeken yarışmacıya başta jüri üyeleri olmak üzere herkes hayran oldu. Peki O Ses Türkiye Mert Yenihayat kimdir?



    Mert Yılmaz Yenihayat, performansıyla dört jüriyi döndürmüştür. Jüriler, takımına katmak istediği yarışmacı için büyük mücadeleye girişmiştir. Beyazıt Öztürk, Murat Boz'u bloklarken, Ebru Gündeş ise Oğuzhan Koç'u bloklamıştır. İstanbul'dan yarışmaya katılmış olan isim daha önce Devlet Konservatuvarı kazanmış ancak okuyamamıştır. Mert Yılmaz Yenihayat, rotasını müziğe çevirmiştir. Baba mesleği dondurma işiyle uğraşan Mert Yılmaz Yenihayat, O Ses Türkiye'de aklındaki ismin aslında Oğuzhan Koç'un olduğunu dile getirmiştir. Ancak Oğuzhan bloklanınca O Ses Türkiye yarışmacısı Mert Yılmaz Yenihayat, tercihini Beyazıt'tan yana kullanmıştır.

    Mert Yılmaz'ın Instagram'da @mertyenihayat kullanıcı adıyla yer almaktadır.

    O Ses Mert Kimdir? O Ses Türkiye'ye Damga Vuran Mert Yenihayat Kimdir? Asıl Mesleği Bakın Neymiş? O Ses Türkiye'nin 9 Ekim tarihinde yayınlanan bölümüne damga vuran Mert Yenihayat, izleyiciler tarafından fazlasıyla merak ediliyor. Peki O Ses Türkiye Mert Yenihayat kimdir? Mert Yenihayat ne iş yapıyor?

    Ailesiyle Şile’de yaşayan Mert, dondurmacılık yapıyor. O Ses Türkiye’den beklentisini, müziğini daha fazla insana duyurmak, onların kalbine dokunabilmek ve bu yarışmayı kazanabilmek olarak açıkladı.
#18.12.2021 21:28 1 0 0