Üç Adımda Trendyol İnfluencer İşbirliği Nasıl Başvurusu Nasıl Yapılır

Son güncelleme: 31.10.2022 15:25
  • trendyol İşbirliği - İnfluencer - trendyol işbirliği başvurusu nasıl yapılır - trenyol işbirliği başvuru şartları
    Trendyol Influencer başvuru aracılığıyla edineceğiniz işbirliği ile sosyal medya hesaplarınızdan Trendyol ürünlerinin tanıtımını yaparak para kazanabilirsiniz.

    Türkiye’nin en büyük alışveriş portalı Trendyol’un Influencer üzerinden yürüttüğü bir affiliate sistemi bulunmaktadır. Trendyol Influencer İşbirliği adı verilen bu sistem aracılığıyla; sosyal medyada önemli düzeyde takipçisi bulunan fenomenlere önemli bir kazanç fırsatı sağlanıyor.
    Trendyol aracılığıyla para kazanmak isteyenlerin en çok kullandığı yöntemlerden bir tanesi olan Trendyol Influencer İşbirliği’ne başvurmak ve para kazanmaya başlamak çok kolay. Trendyol Influencer İşbirliği başvurusu nasıl yapılır ve ne kadar kazanılır gibi sorulara sahipseniz; rehberimiz her konuda size yardımcı olacaktır.
    TRENDYOL INFLUENCER İŞBİRLİĞİ NEDİR?
    Ülkemizin en büyük alışveriş portalı olan Trendyol’un bir pazarlama yöntemidir. Genel olarak sosyal medyada yüksek takipçisi olan hesap sahiplerine verilen otomatik reklam seçeneğidir. Sistem genel olarak kazan-kazan prensibi ile çalışmaktadır.

    Trendyol ilgili fenomen hesaplara reklam vermektedir. Bu reklamlardan gelen satışlardan da komisyon ödemesi gerçekleştirmektedir.
    Sosyal medyada takipçi sayılarınız yüksekse; Trendyol’un ilgili sistemi aracılığıyla reklam alabilir ve bu reklamları yayınladıktan sonra gelen satışlardan komisyon kazanabilirsiniz. Trendyol Influencer İş birliği sistemi genel hatları ile bu sistemi otomatik hale getiren bir platformdur.
    TRENDYOL INFLUENCER İŞBİRLİĞİ BAŞVURU ŞARTLARI
    Trendyol ilgili platforma elbette tüm sosyal medya kullanıcılarını kabul etmemektedir. Söz konusu platforma kayıt olmak ve reklam almaya başlamak için ilgili sosyal medya platformunda fenomen olmanız gerekiyor.

    Trendyol son dönemde başvuruların büyük kısmına olumlu yanıt sağlıyor olsa bile minimum 10 bin takipçi kuralına muntazaman önem göstermektedir.

    Trendyol İşbirliği Başvuru şartları:
    18 yaşından büyük olmak
    En az 10 bin takipçi
    Beğenilerin organik olması (bot gibi sistemlere başvurulmamış olması)
    Etkileşimin yüksek olması
    Aktif olarak bir ajans ile çalışıyor olması gerekiyor. Ajans ile çalışmayanların fatura kesmek üzere vergi numarasına sahip olması gerekmektedir.
    Platforma kayıt olacak olan sosyal medya hesaplarında aktif olarak ürün satışı yapılıyor olması gerekiyor. Kısaca hiç ürün satış yapmamış hesaplar bu açıdan kabul edilmiyor. Bu önemli bir kriterdir. Dolayısıyla komik videolar paylaşan bir hesap kabul edilmeyebiliyor.
    Trendyol’un kabul ettiği sosyal medya hesapları:
    Facebook
    Instagram
    Tiktok
    Twitch
    Twitter
    Yukarıda yer alan şartları taşıyan her hesap Trendyol’un ilgili sistemine başvuruda bulunabilmektedir. Başvuruda bulunmak üzere bir ajansa üye olabilir veya doğrudan fatura kesebiliyorsanız başvuru yapabilirsiniz
#18.07.2022 22:55 2 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Sağlık Emeğinize Sağlık
#31.10.2022 15:25 0 0 0