Magnolia Tatlısı Tarifi

Son güncelleme: 12.09.2022 14:17
  • Magnolia Tarifi İçin Malzemeler
    5
    su bardağı
    süt
    1
    su bardağı
    toz şeker
    1
    paket
    vanilya
    1
    adet
    yumurta sarısı
    2
    yemek kaşığı
    nişasta (mısır veya buğday nişastası)
    2
    yemek kaşığı
    un
    1,5
    çay bardağı
    krema
    İçi için:
    1
    paket
    bebe bisküvisi
    15-20
    adet
    çilek

    Magnolia Tarifinin Püf Noktası

    Kremasını puding hafif ılıdıktan sonra ilave edip güzelce çırpın. Soğumaya bırakmadan önce en üstüne çilek ilave etmeyin. Bu onun kıvamının bozulmasına ve sulanmasına neden olabilir. Dilerseniz yulaflı bisküvi ya da kakaolu bisküvi kullanarak da tarifinizi hazırlayabilirsiniz.

    Magnolia Tarifi Nasıl Yapılır?

    Bir tencerenin içerisine süt, şeker, nişasta, un ve yumurta sarısını aktarın. Güzelce karıştırın.

    Orta ateşte, sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene dek pişirin.

    Ocaktan alıp vanilyayı ekleyin ve karıştırın.

    Ilımaya başlayan kremayı ilave ederek karıştırmaya devam edin.

    Bu sırada bisküvileri rondodan geçirin. Çileklerin saplarını çıkararak dilediğiniz boyutlarda kesin.

    Soğuyan pudinginizden birkaç kaşık alın. Bir kupun tabanına yayın. Üzerine bisküvi ve çileklerden ilave ederek katlar çıkın. Tüm bisküvi, puding ve çilekler bitene kadar kuplara bu şekilde bölüştürün.

    Ardından buzdolabında 3-4 saat kadar soğumaya bırakın. Servis aşamasında üzerini bisküvi, çilek ya da muz, çikolata sos gibi farklı malzemelerle süsleyerek servis edin.

    Magnolia Tarifinin Servis Önerisi
    Üzerine çilek, muz, fındık, toz Antep fıstığı, bisküvi kırıntıları gibi malzemeler ekleyerek servis edebilirsiniz.
#11.09.2022 20:16 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler
#12.09.2022 14:17 0 0 0