Şike yapacaklar!

Son güncelleme: 12.09.2004 18:01
  • noimage

    Şike yapacaklar!

    Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Rooneynin Manchester Uniteda transferiyle ilgili ortaya müthiş bir iddia attı: M.United şampiyon olursa Everton ekstra 1 milyon pound alacak. Zaten zirveye oynamıyorlar. Neden maçı vermesinler!
    12.09.2004


    Ortalık karıştı
    Türkiyede yapılan transferlerde eski takımına karşı oynaması engellenen oyuncular bile bulunurken İngilterede durum çok daha farklı... Rekor bir ücretle Manchester Uniteda transfer olan ve henüz 18 yaşında olmasına karşın yılda yaklaşık 8 milyon Euro kazanan Rooney, imzaladığı sözleşmeyle Kırmızı Şeytanların şampiyonluk yolundaki rakiplerinden büyük tepki aldı. Anlaşma gereği 4 sene içerisinde Manchester United mutlu sona ulaşırsa, Evertona 1 milyon Pound daha ödeyecek.

    Federasyon el koysun
    Evertonın konumu gereği şampiyonluk hedefi bulunmadığını ifade eden Arsenalin Fransız çalıştırıcısı Arsene Wenger, Ligin son maçında şampiyonluk iddiası bulunan Manchester Uniteda Everton karşı koymaz. Çünkü Manchesterın maçı kazanması her iki takımın da işine gelir. Ben etik anlayışım gereği böyle transferler yapmıyorum, yapılmasını da doğru bulmuyorum. Federasyonun bu tip anlaşmalara izin vermemesi gerekiyor diyerek tepkisini dile getirdi.
#12.09.2004 17:46 0 0 0
  • demekki bu tür olaylar sadece türkieye olmuyormuş
#12.09.2004 18:01 0 0 0