Mutfakta Ne Kadar Beceriklisiniz ?

Son güncelleme: 20.01.2010 12:24
  • aslında mutfağa gidip yemek yapmış değilim.. en küçük olmanın avantajı yada tezavantajı :D

    ama kek.börek yaparım..
#28.02.2008 14:18 0 0 0
  • sylar beni tarif ediyosun sanki
    cidden evin küçüğü olmak avantajmı yoksa dezavantajmı bilemiyorum
    bende çok güzel kek yaparım hazır kek gibi

    gerçi şimdi kitaplara bakarak istese insan harika yemekler yapabilir diye inanıyorum
#28.02.2008 14:59 0 0 0
  • evet haklısın.. bana da öyle geliyor ve içim rahat
    gerçi el ayarı falan derler ya..tutturup tutturmamak mevzusu.. o işte tartışılır :D
#28.02.2008 15:03 0 0 0
  • el ayarını bilemessek kitaplarda gram olarak yazıyo bizde ölçüyle yaparıs
#28.02.2008 15:36 0 0 0

  • demokraside çareler tükenmez..
#28.02.2008 15:43 0 0 0
  • @sylar adlı üyeden alıntı:

    demokraside çareler tükenmez..
    Orijinali Göster...


    tam ben diycektim ,ağzımdan aldın sylar

    haklısın
#28.02.2008 16:29 0 0 0
  • Evin kücügü deyipte gecmeyin.Bizde ilk evin kücügü kendince yemek yapmaya baslamisti : )
#28.02.2008 18:11 0 0 0
  • sylar puding tutturmak istemiyorsan;

    ilk 3 dakka pudingi döktükten sonra süte iyici karışana kadar ikisini

    ocağın altını kısık olarak ayarla

    ve ocakta bırakıp gıtme sürekli karıştır yavaş yavaş

    ama kısık ateşte mutlaka

    süt ısınmadan pudıngle iyice karışsın yani

    bende az tutturmadım annem sağolsun sonunda öğrettı:D
#28.02.2008 18:18 0 0 0
  • Ben hep annem yaparken dikkatlice seyrediyorum

    arada yardımda ederim (: tabi canım isterse
#28.02.2008 18:22 0 0 0
  • @death_nova adlı üyeden alıntı:
    sylar puding tutturmak istemiyorsan;

    ilk 3 dakka pudingi döktükten sonra süte iyici karışana kadar ikisini

    ocağın altını kısık olarak ayarla

    ve ocakta bırakıp gıtme sürekli karıştır yavaş yavaş

    ama kısık ateşte mutlaka

    süt ısınmadan pudıngle iyice karışsın yani

    bende az tutturmadım annem sağolsun sonunda öğrettı:D
    Orijinali Göster...

#28.02.2008 18:22 0 0 0
  • grace doğru düzgün yaptığımız bir iki şeyden biri

    efferin bana demi
#28.02.2008 18:26 0 0 0
  • @death_nova adlı üyeden alıntı:
    sylar puding tutturmak istemiyorsan;

    ilk 3 dakka pudingi döktükten sonra süte iyici karışana kadar ikisini

    ocağın altını kısık olarak ayarla

    ve ocakta bırakıp gıtme sürekli karıştır yavaş yavaş

    ama kısık ateşte mutlaka

    süt ısınmadan pudıngle iyice karışsın yani

    bende az tutturmadım annem sağolsun sonunda öğrettı:D
    Orijinali Göster...


    aklımın bir köşesine yazdım Death_nova..
    bende merakta yok hiç.. hemde hiç..
    Sarı Menekşe bu yüzden küçüklüğümüzü bahane ediyoruz yani şahsen ben öyle yapıyorum :D
#28.02.2008 19:46 0 0 0
  • bu aralar pek becerikli degilim
#28.02.2008 20:09 0 0 0
  • didemcim valla bak bende aynen senin gibiyim salata cok onemli aslinda guzel salata yaparim ama yemek konusunda asla elimden birsey gelmez hele varya tatli boreklere acayip hastayim ama gelmiyoki

    kiz yildiz bacuuuu neyapalim kiz yoksa ortak bir nokta olarak koln tasinalim hep sari ablayada yakin oluruz deli ederiz
#29.02.2008 17:36 0 0 0
  • kölün iyi orta bacuuuuuu , yaf ben osaman kursa degil aplama giderim yemege
#29.02.2008 18:35 0 0 0
  • gelin gelin bu gün pilav ve karniyarik vardi ama dedigim gibi vardi :D
#29.02.2008 21:41 0 0 0
  • ufffff sari abla sen neler yapmissin yaaaaaa hastayim o yaptigin yemeklere valla bide yaninda salata himmmmmmmmmm
#29.02.2008 22:30 0 0 0
  • şimdi o ne demek sarımenekşe :D
#29.02.2008 23:04 0 0 0
  • didemcim valla bak bende aynen senin gibiyim salata cok onemli aslinda guzel salata yaparim ama yemek konusunda asla elimden birsey gelmez hele varya tatli boreklere acayip hastayim ama gelmiyoki

    CHOLATE aynen benim gibisin ama bizimkisi daha önemli göz estetiği dimi

    tatlıyla ,börekleride çarşıdan alırız bizde
#29.02.2008 23:37 0 0 0