<h2>[thread_title]</font></h2>Konu İçeriği Kısaca > [first_post_30_words]...<p></p>
Görüntü bu.
Senin dediğiin yaptım link halinde çıkmadı normal yazı olarak çıktı yalnız ben bu etiketleri yukarıda link olarak aşağıda ise yazı olarak yayınlamak istiyorum yani iki yerde kullanmak, onu nasıl becericez ?
LEVIS-501 etiketleri hem sayfa altında hemde sayfa üstünde kullanıyorum sayfa üstündekileri sadece misafirler görebiliyor 2 kere kullanmak zararlı olur mu, yada altta ki etiketleri üye olmayanlardan nasıl gizleyebilirim veya üste eklediğim etiketlerin linklerini nasıl kaldırabilirim düz yazı halinde çıkmaları için ?
Tamamdır normal olması gereken yerde ki etiketler tablosunu SHOWTHREAD templatesinden sildim.
Başka tarayıcıdan gir bak değişmiştir, çerezler hemen silinmediği için sende öyle gözüküyor olmazsa tarayıcında çerezleri temizle forumdan çıkış yap giriş yap.
Son Mesajdan alıntı yapmak istiyormusunuz? yazısını cümlelerde arat çıkan ilk kutuya bunu yapıştır.
Son Mesajdan alıntı yapmak istiyormusunuz? <a href="http://www.loadtr.com" target="_blank"><img src="https://www.main-board.com/images/mainstyle/editor/resimyukle.png" /></a>