biz hep böyle yazıyoruz ultimatom, yorum yapanlar 3 gün sonra yazıyorlar, o zaman bizde konuyu unutuyoruz ya da tazeliğini kaybediyor. Bence engelemezsen iyi olur.
neden düşüncem sakat olsun ki, peygamber efendimiz isteseydi, uhud dağı altın olurdu. Peygamber efendimiz neden yoksulluğu tercih etti? Neden tüm keyif veren dünyalık nimetlerden uzak durdu. Ben havuzda yüzün demekle fetvamı vermiş oldum
Birileri bikini ya da mayo ya da haşema giymeyi kafasına koymuşsa, hiçkimseyi ne dinler ne de etkilenir.
dindar müslüman hanımlar denize girmesin. Yüzmek isteyen bayanlar, bayan havuzunda yüzsün. Her nedense, herkes dünya nimetlerinin tadına sonuna kadar bakmak istiyor.
Bence bu deniz sevdası Müslüman hanımlar için önemli olmamalı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bolu'nun Gerede İlçesi Doruk Kaya Green Park Otel'de 30 Haziran'da kampa giren Eskişehirspor'un çalışmaları bugün tamamlandı. 28 futbolcu, toplam 38 kişilik kafile ile Gerede'de kampa yapan Eskişehirspor, Almanya'ya hareket etti.
Kampın verimli geçtiğini ifade eden futbolcular, yeni katılanlarla kaynaşma dönemi geçirdiklerini, ortamın çok güzel olduğunu, kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptıklarını söylediler.
İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester United'ın teknik direktörü Alex Ferguson, yeni sezon için başka futbolcu transfer etmeyeceklerini bildirdi.
Ferguson, takımın yeni üyeleri Michael Owen, Gabriel Obertan ve Antonio Valencia'nın basına tanıtımında yaptığı konuşmada, transfer dönemindeki imzalardan memnuniyet duyduğunu belirtirken, Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e transferinden de büyük kar elde ettiklerini söyledi.
Transfer defterini kapattıklarını ifade eden İskoç teknik adam, futbolculara biçilen değerler nedeniyle futbolda zor bir yaz geçirildiğini, ancak kendilerinin bunu başarıyla atlattıklarını kaydetti.
Ferguson, Real Madrid'in son transferi Karim Benzema ile bir ara ilgilendiklerine yönelik bir soru üzerine de Fransız futbolcunun, akıllarındaki rakamın çok üzerinde olduğunu belirtti.
Gazeteci gibi konuşmuş,söyledikleri doğru. Her parası olan kulüp sahibi olursa, futbolda karmaşa yaşanır.
Futbolun, bu durumuna düzenleme getirilmesi şart.
İspanya Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın Brezilya Ligi'nde Palmeiras'ta oynayan golcü futbolcu Keirrison'u gündemine aldığı öne sürüldü. 20 yaşındaki golcü futbolcu için Barcelona'nın, 21 milyon avroyu gözden çıkardığı belirtildi.
Geçtiğimiz sezon 3 kupada da mutlu sona ulaşan Katalan ekibinin önümüzdeki günlerde bu transferi bitireceği ifade edildi.
Keirrison kimdir ?
Keirrison de Souza Carneiro 3 Aralık 1988 Dourados (Brezilya) doğumlu. Futbolculuk kariyerine 1998 yılında ülkesinin takımlarından CENE'de başlayan 1,81 boyundaki futbolcu kariyerine 2000-06 sezonları arasında ise Coritiba'da devam etti. Genç takımda sergilediği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken Keirrison daha sonra A takıma yükseldi. 63 kez giydiği Coritiba formasıyla 43 gol imza atan genç golcü Palmeiras'a transfer oldu. Ocak ayında Palmeiras'a geçen sambacı 10 maçta 7 gol imza attı.
NOT : Brezilya kulubünden yapılan açıklamada genç golcünün durumunun belli oluncaya kadar kadro dışı bırakılacağı bildirildi. Dış basında çıkan haberlere göre Barcelona'nın, Real Madrid'in yapmış olduğu C.Ronaldo - Kaka transferlerinden sonra mutlaka iyi bir ismi kadroya kazandırmak zorunda olduğu belirtiliyor.
Hücum hattımızı güçlendirdik; orta sahadan topu, forvetlere taşıyacak teknik kapasitesi yüksek oyuncularda almalıyız ki şampiyonluk kupasını alalım.
Bakalım Ümit Karan es-es'te etkili oyununu sergileyebilecek mi? ya da Sergen Yalçın gibi 90 dakika oynayamayan oyunculardan mı olacak?
Eskişehirsporumuz için hayırlı olsun.
Şampiyon es-es
GS. bu kadar para etmiyordu, demek biraz iyi kulübe gidince para ediyorsun nedeni büyük kulüplerde olmanın avantajı tabiki üst düzey yetenekli futbolcuysan, kendini dünya futboluna tanıtmak daha kolay oluyor. Ribery, çok hızla iyi yerlere geldi bu sadece yetenek değil, iyi menajerlik sisteminden de geçiyor.
İspanya'dan beklenen haberler gelmeye başladı. Barcelona, David Villa transferi çalışmalarını alttan alta sürdürmeye devam ediyor
Valencia'da forma giyen David Villa'nın Barcelona'ya transferinde yeni ilerlemeler var. İspanyol basını, görüşmelerde uygun bonservis bedeline yaklaşıldığını ve Villa'nın da Barça'ya katılmak istediğini yazdı. Valencialı oyuncuyu mutlaka transfer etmek isteyen İspanya şampiyonu, ülke medyasına göre golcü futbolcuyu çoktan ikna etmiş durumda.
El Mundo Deportivo gazetesi, Barcelona'nın Valencia'ya 40 milyon avro bonservis bedeli önerdiğini ve son olarak 45'e çıkmak suretiyle transferi tamamlamayı hedeflediğini yazdı. Sport gazetesine göreyse Barça, 40 milyon avro artı özel şartlara bağlı 3 milyon avroluk bir teklifle artık işi neredeyse bitirmek üzere. Gazete, David Villa'nın, menajeri Jose Luis Tamargo'ya, Barcelona Kulübü Başkanı Juan Laporta'yla resmî görüşmeleri yapması için talimat verdiğini de öne sürdü.
Barcelona'nın Villa'daki ısrarı, Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'nun bu yaz büyük olasılıkla takımı terkedecek olmasına bağlanıyor.