Arkadaşlar aylardır film indiriyorum 256 sınırsız ile ne kdar zor olduğunu tahmin edersiniz.HDD dolmak üzere artık filmleri cd lere aktarmam lazım.
Sorunum da bu.Elimde .mpeg4 .avi .divx .xvid gibi onlarca film mevcut.Bu filmleri tv de vcd formatında izlemem için (mevcut görüntü kalitesini düşürmeden ki mpeg4 ler biliyorsunuz diğerlerine oranla daha düşük görüntü kalitesine sahip) cd lere çekmek istiyorum.
NERO OEM Lisanslı olarak kullanıyorum.Fakat 300 mb lık bir mpeg4 filmi vcd olarak cekmeye çalıştığımda daha hazırlık aşamasındayken filmi kayıtladığımda ortalama 800 mb ta cıkıyor.Filmleri 2 ye bölüp yapmak istedim bu kezde uygun program bulamadım.
Şimdi sizden ricam elimdeki .mpeg4 .avi .divx .xvid formatındaki filmlerimi vcd formatına çevirebileceğim program ve mümkünse bu programın resimli anlatımına yönlendirmeniz.Ayrıca yine görüntü kalitesini düşürmeden filmi 2 ye bölebileceğim bir programa ve resimli anlatımına beni yönlendirmeniz.
Şuan pardus kullanmaktayım.Fazlası var eksiği yok denilebilir.Bir çok acıdan üstün ancak karalı sürümünde bile zaman zaman hatalar veriyor.Ayrıca arkadasların bir kısmı yanlış biliyor galiba aydınlatmakta fayda görüyorum PARDUS Linux tabanlı bir işletim sistemidir.Veritabanları dosya sistemleri tamamen farklıdır.Ancak yerli olmasından dolayı bile kullanılabilir.Karmasık görünsede zamanla yabancılığı atacaksınız eminim.
arkadasım kısacası sana anlatılmak istenen şu.fikirlerinde yasamında elbette sonuna kadar hürsün bu demokrasinin ve ve rejimin gerekliliği ama sana asıl anlatılmak istenen şey BURASI BU BOARD yeri değil.yani bu kadar acık aleni daha nasıl anlatılır bilmiyorum. şahsım adıma bende bir cok seyden memnun değilim ama gereken budur bende bu konularda uyarı aldım ve ortamın gerektirdiği şekilde davranmayı tercih etmen gerektiği kanısındayım son olarak eklemek istediğim sey gercekten ortama uy arkadasım
paylaşım için tesekkürler ama belirtmek istediğim bir nokta var su deyimlerden nefret ediyorum ...avrupa nın bir cok devini geride bıraktı.nerde bıraktı türkiye liginde mi evet.sunu düşünmek lazım bu kesinlikle bunu ne fenerbahçeli arkadaslarımı kırmak nede o camia yı küçük düşürmek için söylemiyorum fenerbahce nin bir seri a da oynadığını veya bundesliga da yada pramier ligde.yani istatistik niye yaparlar onu anlamam avrupa nın en iyi averajı bilmem ne.neden .bayern münih te süper ligde oynasa herhalde puan rekoru kırar gol rekoru kırar .düşünmek lazım.lucescu nun performansı sadece kendi liginde dir.lucescu yu cok severim hemde cok ama gitsin bir ispanyada göstersin kendini.ukrayna ligi nedir ya.paylaşım için tekrar cok tesekkürler.