Malzeme:

100 gr. margarin
250 gr. mantar (Haşlanmış)
15 bardak su
500 gr. içi delikli çubuk makarna
3 adet yumurta
5 su bardağı süt (Sıcak)
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı hindistancevizi
Tuz
100 gr. İçim Kaşar Peyniri (Rendelenmiş)

Hazırlanışı:

Tavada kızdırılmış yağın içine mantarları koyup, 2 dakika karıştırarak sote edin.
Makarnayı, kaynayan suyun içinde bir çorba kaşığı tuz ile 7 dakika pişirin.
Suyunu süzüp makarnayı ve mantarı fırın tepsisine koyun.
Çukur bir kap içinde yumurtayı, sütü, karabiberi, hindistancevizini ve tuzu 1 dakika çırptıktan sonra makarnanın üzerine boşaltın.
Üzerine kaşar peyniri serpiştirerek orta dereceli fırında pişirin.
Biraz soğuduktan sonra istenilen şekilde keserek servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 388
favori
like
share
AYIŞIĞI Tarih: 15.05.2009 00:26
sağol sindycim
izmir_güzeli Tarih: 17.04.2008 18:03
saoll eline sağlık
zeynap Tarih: 06.04.2008 00:15
Paylaşım için saol....
SU-PERISI Tarih: 22.03.2008 15:59
paylaşımın için teşekkürler sindy.