Patates Püreli Ciğer Tava

Son güncelleme: 07.07.2008 13:51
  • Malzemeler

    * 1 kg patates
    * Kızartmak için yağ
    * 2 kuzu ciğeri
    * 250 gr süt
    * 125 gr margarin
    * Bir miktar domates
    * Maydanoz


    Yapılışı

    Ciğeri yıkadıktan sonra üzerindeki ince zarı dikkatlice çıkarın ve ince dilimler halinde kesin.Dilimleri tuzlayıp karabiberledikten sonra bunları yağda kızartın ve tabaklara eşit şekilde dağıtın.Öte yanda patatesleri kabuksuz olarak haşlayın ve prüe haline getirin.Yağ, süt ve tuzu karıştırdıktan sonra bunu püreyle karıştırın ve ciğerlerin yanına koyup maydanoz ve domates dilimleriyle süsleyin.Afiyet olsun.
#03.07.2008 14:30 0 0 0
  • tşk güzelmiş paylaşım için saol
#07.07.2008 13:51 0 0 0