Fistikli ilik patates salatasi

Son güncelleme: 03.07.2006 14:40
  • Malzeme
    - 5 adet orta boy patates (10 adet küçük)
    - 3 yemek kaşığı Sana Creme Bonjour
    - 2 yemek kaşığı dolmalık fıstık
    - 1 tatlı kaşığı fesleğen
    - 1/2 demet roka
    - 3 diş sarımsak
    - 1 adet havuç
    - tuz-karabiber


    Hazırlanışı
    1. Patatesleri haşlayıp, kabuklarını soyduktan sonra küp küp doğrayın.

    2. Rokayı ayıklayıp, yaprak yaprak doğrayın.

    3. Sarımsakları ayıklayıp, kıyın.

    4. Havucun kabuğunu kazıyıp, rendenin geniş tarafı ile rendeleyin.

    5. Yayvan bir tencerede Sana Creme Bonjouru kızdırıp, içine dolmalık fıstıkları ilave edip, fıstıklar pembeleşinceye kadar kavurun.

    6. Dolmalık fıstıklar renk alınca içine kıyılmış sarımsakları ekleyip, pişirmeye devam edin.

    7. Daha sonra içine rendelenmiş havuçları ekleyip, kavurmaya devam edin.

    8. En son olarak harcın içine fesleğeni, haşlanmış doğranmış patatesleri , tuz ve karabiberi ekleyip, bir taşım pişirin.

    9. Ayıklanmış rokaları servis tabağının orta kısmını boş bırarakarak dizin. Tabağın orta kısmına Sana Creme Bonjour ile sote ettiğiniz ılık fıstıklı patatesleri koyup, servis edin. Arzuya göre üzerine mayonez ilave edebilirsiniz.
#03.12.2004 19:47 0 0 0
  • bilgi için teşekkürler arkadaşım...
#18.12.2004 21:12 0 0 0
  • ellerinize saglik cok tsk ler ederim
#09.05.2005 22:45 0 0 0
  • Ellrine sağlık kardeşim
#21.09.2005 22:42 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 09:39 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 11:51 0 0 0
  • TaRIf iCin sAGol.....
#15.10.2005 22:48 0 0 0
  • deyişik olmuş eline sağlık arkadaşım
#20.11.2005 15:45 0 0 0
  • teşekkürler
#28.11.2005 22:19 0 0 0
  • tarif için teşekkürler
#06.12.2005 16:48 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 13:22 0 0 0
  • Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 00:58 0 0 0
  • ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
#26.02.2006 07:10 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#04.03.2006 19:33 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 14:40 0 0 0