Rüya Tabirleri Bölüm Kuralları

Son güncelleme: 30.10.2008 09:34
  • Lütfen bölümde konu açmadan önce bölümde sol üstte bulunan Bu Bölümde Ara özelliğini kullanarak açmak istediğiniz Rüya tabiri konusunun daha evvel bölümde açılıp açılmadığından emin olunuz.

    Açmak istediğiniz konu başkası tarafından açılmış ise ancak elinizdeki tabir içeriği farklı ise bunu konuya cevap yazarak ekliyebilirsiniz.

    Her kelime için ayrı tabir konusu açılacaktır. A harfi B harfi diye topluca tabir paylaşımı yasaktır.

    Öğrenmek istediğiniz bir rüya tabiri olursa bunun için şu rüyayı gördüm acaba anlamı nedir tarzında konu açmayınız. Bu tür isteklerinizi Rüya Tabiri İstekleriniz konusuna cevap yazarak yapabilirsiniz.

    Konu başlıkları aşağıda verilen örneklere benzer olmalı. Konu başlığı sadece tabiri içeren kelime ile olmamalıdır. Kelimelerin baş harfleri büyük olmalı ve Türkçe karakter kullanımına dikkate edilmelidir.



    Rüyada Uçak Görmek
    Rüyada Abdest Almak
    Arefe Günü Rüya Tabiri
    Rüyada Aşı Olmak
    Ölüm İle İlgili Rüya Tabirleri
    Rüyada Gelinlik Giymek


    Ayrıca alttaki mesajımıda dikkate alınız!
#30.10.2008 07:53 0 0 0
  • Arkadaşlar bölümde açılan konularda dikkat etmenizi istediğim bir nokta var.

    Eğer konu başlığı "Rüyada Gelinlik Giymek" ise tabir mesaj içeriğinin en başına "Rüyada Gelinlik Görmek" cümlesini ekleyin.

    Yine tam akside olabilir konu başlığımız "Rüyada Portakal Görmek" ise bu sefer mesaj içeriğinün hemen başına "Portakal Rüya Tabiri" yada "Portakal Rüya Tabirleri" gibi bir satır ilave eden. Böylece açtığınız konu arama sonuçlarında daha fazla kitleye yardımcı olacaktır...

    Örnek Konu: https://www.main-board.com/ruya-tabirleri/163683-ruyada-abdesthane-gormek.html
#30.10.2008 09:34 0 0 0