MALZEMELER

3-4- KİŞİLİK

1 adet 1 kglık somon balığı,

4-5diş sarmısak,

1adet kırmızı biber,

1adet sarı veya yeşil biber

yada varsa ikiside olsun,



1adet kabak,1adet havuç,

3-5adet kültür mantarı,

3çay kaşığı tuz,

1-2çay kaşığı karabiber,

3-4yemek kaşığı zeytinyağı.

YAPILIŞI

balığımızı temizleyip filettosunu çıkaralım, ocağa bir teflon tava koyalım ve iki su bardağı su koyalım kaynayınca sarmısağı ezelim ve bütün malzemelerimizi ilave edelim kaynasın üstünü kapatalım bir taraf pişince çevirelim balık pişince sebzeleri ile birlikte servis yapabiliriz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 431
favori
like
share