Tween markası 2009-2010 sonbahar-kışa hazır

Son güncelleme: 26.02.2009 18:25
  • Tween 2009-2010 sonbahar-kış modası - Tween erkek ve kadın koleksiyonu -
    Tween Kadın Sonbahar Kış 2009 2010 koleksiyonunun - Bayan modası


    noimage

    noimage

    noimage


    Tween, son üç sezondur dünya erkek modasında gösterdiği yükselişin ardından; erkek moda dünyasının önde gelen alıcılarının da yoğun talepleri üzerine Sonbahar Kış / 2009 2010 sezonu ile Tween DNA'sını koruyan yepyeni bir Kadın koleksiyonu ile ürün yelpazesini genişletiyor.

    Tween kadını; modern, maskülen, cesur, seksi ve dinamik

    Maskülen ve feminen, modern ve klasik, gece ve gündüz gibi tezat görünümleri; farklı bir dengede buluşturarak vücudu saran formu; benzersiz kumaş seçenekleri ile Tween koleksiyonu, kadın giyimine yeni ve farklı bir yorum katıyor. Vazgeçilmez günlük ürünleri, beklenmeyen kumaş ve aksesuarlar ile detaylandırarak hazırlanan Tween Kadın koleksiyonu; her kadının kendi tarzını destekleyecek kolay giyilebilir ancak bir o kadar da fark yaratan tasarımlardan oluşuyor.

    Her kadın hayal ettiği kadar yalın; farklı ve iddialı görünmesine katkıda bulunabilecek; vücut formunda; farklı deri yaka ve lapeller ile detaylandırılmış pamuk; yün; ipek karışımlı seksi-maskülen tek ceketler ve pamuk strech kumaşlardan farklı yaka ve aksesuarlar ile detaylandırılmış geniş model yelpazesine sahip modern ve dinamik Tween gömlekler koleksiyonun her sezon vazgeçilmez ürünleri. Deri pantolon, deri etek ve farklı deri ceketleri günün her saati için giyilebilir kılan Tween Kadın Sonbahar Kış 2009 2010 koleksiyonunun gece önerileri ise smokin ceketler; frag ve tunik elbiselerden oluşuyor

    Tween markasına bir şeyler oluyor. Son dört sezondur dünya moda başkentlerinde çarpıcı gelişmelere imza atıyor. Milano'da dünyanın en büyük showroom'uyla anlaştı. Londra ve Hong Kong Harvey Nichols'ta satılıyor. 30 ülkede Damat ve ADV markalarının da satıldığı 60 mağazası var. Geçen ay Nicole Kidman, eşi için Londra'dan Tween marka bir triko satın aldı.

    Oasis grubunun solisti Liam Gallagher, Arsenal'li futbolcu Freddie Ljunberg ve daha pek çok isim Tween'i tercih etmeye başladı. İngiltere'nin ünlü rock grubu Snow Patrol, bu yaz yapacağı turne boyunca Tween giyecek. Anlaşma daha yeni imzalandı. Ve marka, hafta içinde Esma Sultan'da düzenlediği 2009-2010 sonbahar kış defilesinde son bir sürpriz yaptı: Podyuma kadın koleksiyonu çıkardı. Ama bir kısım davetli buna kadın koleksiyonu demekte zorlandı. Sanki kadın mankenler, erkek ceket, yelek ve pantolonlarının kendi bedenleri için dikilmiş halini giymişti. Tıpkı erkekler gibi ince kravatlar takmışlardı. Kullanılan kumaşlar da, kesimler de aynıydı. Tasarımlar renksiz, fazlasıyla sade, kadınsı detaylardan uzaktı. Evet birkaç parça mini etek, bir iki tane transparan elbise vardı ama tüm bunlar ortaya çıkan şeye kadın koleksiyonu demek için yeterli miydi?

    Tween gibi köklü bir erkek markası neden durup dururken kadın koleksiyonu da üretir? Tween'in bağlı olduğu Orka Grubu'nun Tasarım Başkanı Güneş Güner Işık bu soruyu şöyle yanıtlıyor: "Tween markası, son dört sezondur dünya moda markalarının arasında satılıyor. Yabancı basın ve alıcılar Tween'in modaya yeni bir anlayış ve başlık kazandırdığı görüşünde. Herkes Tween'i 'modern ve ulaşılabilir tasarım markası' olarak tanımlıyor. Bu markanın erkek koleksiyonuna çok benzer bir kadın koleksiyonu ile tamamlanması talebi alıcılardan geldi. Biz de dört sezondur üstünde çalışıyoruz. Tasarım ekibimize kadın koleksiyonu için yeni isimler eklendi. Piyasadaki sıradan kadın koleksiyonlarına yeni bir alternatif olabilmek amacındayız. Heyecanlıyız."

    Tween Kadın koleksiyonu, tamamen markanın kimliği korunarak kurgulanmış. Ortaya modern, kullanılabilir bir marka çıkmış. Bu kıyafetleri erkek koleksiyonundan ayıran çok küçük detaylar var: Cekette yuvarlak kesimler, bele takılan ince kemerler gibi.

    Tween Kadın'da hedef kitle 18-48 yaş; bazen feminen ama daha çok maskülen... Koleksiyonda hem hafta sonu hem işe giderken, hem de gece dışarı çıkarken giyebilmeleri için parçalar var. Sigara paça pantolondan kalem deri eteğe, küçük yaka pilili gömlekten rock'ın roll bir tişörte kadar.

    İSTEYEN ÇİFTLER İKİZ GİBİ GİYİNEBİLİR
    Tween erkek ve kadın koleksiyonu aynı ruh halini paylaşıyor. Hatta kadın ve erkek koleksiyonları için tasarlanmış aynı model ceket ve gömlekleri koleksiyonda bulmak mümkün. Yani isteyen sevgililer ya da eşler takım giyinebilecek.

    Koleksiyon 25 Şubat'tan sonra Londra ve Milano'daki showroom'larda yerini alacak ve alıcılarla buluşacak. İstanbul'da ise öncelikle iki noktada limitli bir koleksiyon olarak satılacak.

    Peki yakında Tween çocuk koleksiyonu da piyasaya çıkar mı? Güneş Hanım bu alanda da talepler geldiğini söylüyor. Londra'daki alıcıları son iki sezondur asi ve farklı bir çocuk koleksiyonu tasarlamaları için bastırıyormuş ama bu konuda henüz planlanan bir şey yokmuş.
#25.02.2009 00:06 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler ablacım
    çokta minilermiş
#25.02.2009 22:25 0 0 0
  • Guzel modeller ama gercekten cok minilermis
    emegine saglik canim
#26.02.2009 18:21 0 0 0
  • tesekkürler
#26.02.2009 18:25 0 0 0