Soğan Halkaları

Son güncelleme: 28.03.2009 17:12
  • noimage

    Malzemeler

    4 Adet Soğan

    1 Adet Yumurta

    3 Çorba Kaşığı Un

    Tuz


    Yemeğin Tarifi

    Soğanların kabuklarını soyduktan sonra enlemesine yarım santimlik halkalar halinde doğrayın.

    Büyük halkaların içindeki küçük halkaları çıkartın.

    Un, yumurta ve tuzu boza kıvamına gelinceye kadar çırpın. Tencerede 1 su bardağı sıvı yağı kızdırın.

    Soğan halkalarını unlu karışıma bulayıp kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartın.

    Servis tabağına alarak ızgara balık, et ve tavuğun yanında sıcak servis yapın.

    alıntı
#28.03.2009 17:12 0 0 0