Malzemeler
Mutfak
Zorluk *
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem
1 Kg kabak
250 Gr beyaz peynir
1 Çorba kaşığı margarin
1 Çorba kaşığı un
1 Adet yumurtanın sarısı
100 Gr kaşar peyniri
Yarım demet dereotu
1 Su bardağı süt
Tuz

Hazırlanışı
Kabakları kazıyın ve yıkayıp haşlayın.
Soğutup uzunlamasına ikiye bölün ve bir kaşık yardımıyla içlerini boşaltın.
Diğer tarafta beyaz peynir, ince doğranmış dereotu ve yumurta sarısını ezerek iyice karıştırın.
Bu harcı kabakların içine doldurun.
Bir kapta yağı eritin, un ve tuzu ilave edip un hafifçe sararana dek kavurun.
İçine devamlı karıştırarak süt ilave edin.
Sos hazır olunca kabakların üzerine eşit miktarda dökün.
Üzerlerine rendelenmiş kaşar serpin.
Fırında üzerleri kızarana dek pişirin ve sıcak sıcak servis yapın.



Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 694
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 14:57
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 00:27
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 24.02.2006 23:28
teşekkürler,ellerinize sağlık.
masarac Tarih: 28.12.2005 02:32
Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 13:45
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 12.12.2005 09:52
tarifleriniz için teşekkürler mardinli kardeşim eline sağlık
dostbildiklerim Tarih: 27.09.2005 02:31
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 26.09.2005 16:17
Ellerine saglik
PALADAYI Tarih: 25.09.2005 13:44
Ellerin dert görmesin arkadaşım