G.Saray'da oynamak isterim

Son güncelleme: 04.05.2009 14:15
  • "G.Saray'da oynamak isterim"

    Schalke 04 altyapısında oynayan genç milli futbolcu Nurettin Kayaoğlu, Avrupa'daki başarılarından dolayı Galatasaray'a karşı sempatisinin olduğunu anlatarak, ''Orada oynamayı isterim'' dedi.
    Nurettin, Futbol Federasyonu'nun aylık resmi yayın organı Tam Saha dergisinin mayıs sayısında yer alan röportajında, Türkiye Genç Milli Takımı'nda oynamaya başladıktan sonra Almanya Futbol Federasyonu'nun da kendisini çağırdığını ifade ederek, ''Zaten tercihimi yapmıştım. Almanya Milli Takımı'nda oynamayı hiç düşünmedim ondan sonra. Her ne kadar Almanya'da doğsam da sonuçta ben Türk'üm. Oynayacağım yer de Türk Milli Takımı olmalı. Bunun başka bir açıklaması yok'' diye konuştu.

    Nurettin, Almanya Milli Takımı'nı tercih eden Mesut Özil ve Serdar Taşçı ile ilgili olarak, ''Onların tercihlerine saygı duyuyorum ama niye Almanya'yı tercih ediyorlar, pek bilmiyorum. Sonuçta dediğim gibi, ailemiz Türk ve bizim de Türk Milli Takımı'nda oynamamız gerekir'' dedi.

    Fenerbahçe'nin geçmişte kendisiyle ilgilendiğini ancak transfer için gerekli şartların oluşmadığını ifade eden Nurettin, ''Çünkü Schalke 04'te şansımın daha çok olduğunu düşünüyorum. Ayrıca öncelikli olarak Schalke 04'ün (A) takımında oynamak istiyorum. Ama sonra Türkiye'de de oynamayı isterim'' görüşünü dile getirdi.
#02.05.2009 06:48 0 0 0
  • kolay değil çünkü werder bremen'in de ciddi bir sekilde ilgilendiğini biliyorum ondan dolayı su anda zor hem de çok zor.hem mesut'u da galatasaray istedi ama bremen kapti.bakalım galatasaray rovansı alabilecek mi transferde ama su anda çok zor gibi gozukuyor.
#04.05.2009 14:15 0 0 0