Kazım Çarman

Son güncelleme: 04.06.2021 12:14
  • Kazım Çarman Kimdir - Kazım Çarman biyografi - Kazım Çarman resimleri - Kazım Çarman hakkında - Kurtlar Vadisi KazımKazım Çarman, 10.02.1973 KahramanMaraş / Pazarcık doğumlu. 3 Kızı var. Profesyonel dövüş sporları ile ilgileniyor. Kick Boks, Boks ve Karete şampiyonlukları mevcut.
    2006 yılında The Winner 2007′de Hinter der Spur / Görev peşinde 2008′de Bodyguard Fighter / Talentshow İsviçre Şampiyonu gibi yapımlarda yer almış.

    Şimdi ise bir televizyon fenomeni olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alıyor. (Memati'nin koruması)

    Stil: 8 yıldır Fight Sport
    Kick Boxing: 2000 / 2001, 2 x Avrupa - Şampiyon
    Boxing: 1995 / 1996 / 1999, 3 x İsviçre Şampiyonu
    Karate: 1995, 1 x İsviçre Şampiyonu
    Dünya Şampiyonluğu: Demostration Beisball
    Özel: Profesyonel VIP Bodyguard

    Filmleri:
    2006 The Winner
    2007 Hinter der Spur
    2007 Görev peşinde
    2008 Bodyguard Fighter
    2008 Talentshow İsviçre Şampiyonu
    Kazımdan İnciler
    -Memati, silah sattığı Araplarla liman'da el sıkıştıktan sonra:

    Memati: Adamlara bak. İki silah sattık diye elimizi sıkmaya gelmişler Kazım.

    Kazım: Abi demek ki adamların ŞTANDARTI var.

    -Kazım, Bulut'un korumasını arar, aldığı cevap ise kendisini hiç memnun etmemiştir.

    Kazım: Abi yok.

    Memati: Nasıl yok Kazım?

    Kazım: ŞTANDART yok ki memlekette abi. İnsan hiç korumasına nereye gittiğini söylemez mi?

    Memati: Söylemek zorundamıyız lan?

    -Memati ve Kazım evlilik hakkında konuşur

    Kazım: Abi, evlilik insanın hayatına ŞTANDART getirir.
#18.06.2009 15:45 0 0 0
  • kazım çarman kimdir - kazım çarman - kazim carman kimdir - kazım çarman biyografi - kazım carman hayatı - kazım çarman dövüş - kazim çarman - kurtlar vadisi kazım kimdir - kazim carman hayati

    adi: Kazim carmen
    dogumtarihi : 10.02.1973
    dogum yeri : Kmaras / Pazarcik/turkiye
    esinden ayrilmis.
    3 kizi var 1995 / 1998 / 2004
    kilo: 80 KG
    boyu: 175 CM
    ayakkabi numarasi : 43
    gozlerinin rengi:kahverengi
    sac rengi:kel
    8 yıl boyunca profesyonel kickboks yapan Kazım Çarman, 3 defa İsviçre, 2 defa Avrupa şampiyonu olma başarısı gösterdi. Alanında çok yönlü yeteneklere sahip olan Çarman, dünyada aynı anda 5 Basebol soposını ayağıyla kıran tek sporcu.
    Türkiye de film çalışmalarına devam eden Kazım Çarman,``Türk yapımı en iddialı action filmi Görev Peşinde filminin çekimleri bitti. İsviçre de çekilen`Der Sieger`filmi de çok olumlu tepki topladı``sözleriyle çalışmalarını anlattı.
    Düzenli olarak her akşam antranman yapmayı seven Kazım Çarman vücudunu formda tutabilmek için asla sigara ve alkol kullanmadığına dikkat çekiyor.

    Kazım Carman(Ştandart Kazım) Memleketi Kahramanmaras'ta.

    Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Kazım'ı Kazım Carman, memleketi Kahramanmaraş'ta satırla dondurma kesti. Carman, diziyi daha önce hiç izlemediğini söyledi.

    Havaalanında hayranları tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Carman, konvoy eşliğinde şehir turu yaparak Kahramanmaraşlıları selamladı. Daha sonra Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birlik Başkanlığı'nda (KMESOB) basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Carman, Kahramanmaraş'a ilk defa geldiğini ve çok heyecanlı olduğunu söyledi. 36 yıl sonra ilk defa memleketine gelen Carman, dizide rol almaya başlamadan önce Kurtlar Vadisi dizisini bilmediğini ifade etti.

    Kurtlar Vadisi için 5 yıl önce teklif geldiğini anlatan Carman, "Ben o zaman Avrupa'da hem spor dalında, hem de sinemayla uğraştığım için Uzakdoğu sporları yani aksiyon uzmanı olduğum için dizide rol almam teklif edildi. 'Buyurun gelin oynayın' dediler. O zaman nasip olmadı. Daha sonra Kurtlar Vadisi Irak filminin galasında Mehmet Canpolat'la görüştük. 'Buyurun gelin Kurtlar Vadisi'nde sizi oynatmak istiyoruz' dedi. Ben de 'Kurtlar Vadisi nedir?" dedim. 'Kurtlar Vadisi nedir olur mu? '80 milyon insan Perşembe günü kilitleniyor' dedi. Ama gerçekten daha önce hiç izlemedim." dedi.

    Dizide Memati ile arasının açılması ile ilgili de konuşan Carman, "Kurtlar vadisinin bir sistemi var. Tüyo olarak biz de bilmiyoruz. Senaryo sayfa sayfa çıkıyor, direk sete geliyor. Yalnız şunu söyleyebilirim Memati Bey'le birbirimize daha fazla kaynaşmamız oluyor. Güzel diyalogumuz oluyor. İlerleyen bölümlerde sanırım bu bizim tahminimiz ama Memati'yi bir pozisyonda kurtaracağım ve kendimi öyle affettireceğim." diye konuştu. Carman, daha sonra Kahramanmaraş'ın meşhur dondurmasını satırla kesti. Dondurma ustaları Carman'ın boyunu da dondurmayla ölçtü.

    Trabzon Caddesi üzerinde bulunan MADO Dondurma Cafe önünde gerçekleştirilen dondurma şovuna Kurtlar Vadisi hayranları da yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, cep telefonlarıyla Carman'ı görüntüleyip, imza almaya çalıştı. Hayranları Carman'ın satırla dondurma kestiği esnada, "İskender'i de böyle kesecek miyiz?" diyerek espri yaptı.
#30.04.2010 16:33 0 0 0
  • Kazımım Vadiden ayrıldı iskender kafasına sıktı:D
#03.05.2010 00:19 0 0 0
  • Kazım Çarman
#04.06.2021 12:14 0 0 0