Sosis İçin Terbiye Sosu

Son güncelleme: 25.08.2007 00:04
  • MALZEMESİ
    2 yemek kaşığı portakal marmeladı (veya kayısı marmeladı, hiçbiri yoksa 1 yemek kaşığı bal)
    2 yemek kaşığı limon suyu
    1 yemek kaşığı çok ince kıyılmış biberiye (veya 1 tatlı kaşığı nane veya 1 tatlı kaşığı kekik)
    TARİF
    Yukarıda yazılı tüm malzemeler derin bir karıştırma kabının içine koyulup, çatalla çırpılır.
    Sosislerin iki başına, bir bıçağın ucuyla artı işaret yapın ki uçları gül gibi açılsın. Sosisleri kabın içine aktararak, her taraflarının sosla iyice kaplanmasını sağlayın.
    Pişirmeden 15-20 dakika önce sosa yatırmanız kafi olacaktır.
    İster yağsız tavada, ister fırın ızgarada, isterseniz barbeküde kömür ateşinde, çevirerek 4-5 dakika kadar kızartın.
    Servise sunun...
#27.04.2006 17:27 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler
#28.04.2006 13:02 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 21:54 0 0 0
  • ellere saglik cokta severim...
#20.09.2006 14:13 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#22.09.2006 23:55 0 0 0
  • paylasim icin tessekürler
#22.12.2006 02:17 0 0 0
  • sunum için teşekkürler...
#10.02.2007 10:00 0 0 0
  • Paylaşım İçin Saol Eline Sağlık..
#21.05.2007 20:58 0 0 0
  • teşekkürler ellerine sağlık
#25.08.2007 00:04 0 0 0