MALZEMESİ
2 yemek kaşığı portakal marmeladı (veya kayısı marmeladı, hiçbiri yoksa 1 yemek kaşığı bal)
2 yemek kaşığı limon suyu
1 yemek kaşığı çok ince kıyılmış biberiye (veya 1 tatlı kaşığı nane veya 1 tatlı kaşığı kekik)
TARİF
Yukarıda yazılı tüm malzemeler derin bir karıştırma kabının içine koyulup, çatalla çırpılır.
Sosislerin iki başına, bir bıçağın ucuyla artı işaret yapın ki uçları gül gibi açılsın. Sosisleri kabın içine aktararak, her taraflarının sosla iyice kaplanmasını sağlayın.
Pişirmeden 15-20 dakika önce sosa yatırmanız kafi olacaktır.
İster yağsız tavada, ister fırın ızgarada, isterseniz barbeküde kömür ateşinde, çevirerek 4-5 dakika kadar kızartın.
Servise sunun...

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 610
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 01:04
teşekkürler ellerine sağlık
XeNTuS Tarih: 21.05.2007 21:58
Paylaşım İçin Saol Eline Sağlık..
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 11:00
sunum için teşekkürler...
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:17
paylasim icin tessekürler
DİDEM Tarih: 23.09.2006 00:55
tarifleriniz için teşekkürler :85:
unique Tarih: 20.09.2006 15:13
ellere saglik cokta severim...
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 22:54
Ellerine Saglik
refik Tarih: 28.04.2006 14:02
tariflerin için teşekkürler