Balık Sosu

Son güncelleme: 24.10.2008 15:05
  • MALZEMELER
    1 su bardağı çiçek yağı
    1 yumurta sarısı
    1 çay kaşığı kara biber
    1 çay kaşığı kırmızı toz biber
    1 çay kaşığı kekik
    1 çay kasığı hardal
    1 limon


    HAZIRLANIŞI
    Malzemelerin hepsini bir kapta toplayın. Üzerine limonu sıkın. Mikserle ve çatalla bu karışımı iyice çırpın. Balık sosunuz artık hazır.
    Balık sosunu tavada veya ızgarada pişirdiğiniz balığın üzerine istediğiniz miktarda dökün.
    Satın aldığınız balığınızı eğer tava yapacaksanız: Temizleyip yıkadıktan sonra suyunu çekmesi için iki kat kağıt havlunun üzerine serin. Üzerine de aynı kağıttan koyun ve kağıdın balığın suyunu çekmesini bekleyin. Daha sonra una bulayıp kızgın yağda kızartın. Bu işlem balığın daha lezzetli olmasını ve balıktaki unun yağı yakmamasını sağlar.
#18.02.2007 11:49 0 0 0
  • güzel tariflerin için teşekkürler emeklerine sağlık su-perısı
#21.02.2007 08:46 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler su perısı
#02.03.2007 13:29 0 0 0
  • ellerine saglik
#04.03.2007 12:22 0 0 0
  • ne kadar güzel ve pratik bilgiler emeğine sağlık
#24.04.2007 16:48 0 0 0
  • Can boğazdan gelir, teşekkürler su perisi
#25.04.2007 16:57 0 0 0
  • güzel tariflerin için teşekkürler
#08.05.2007 14:15 0 0 0
  • Paylaşım İçin Saol Eline Sağlık..
#21.05.2007 20:52 0 0 0
  • teşekkürler ellerine sağlık
#25.08.2007 00:05 0 0 0
  • PAYAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER....
#08.07.2008 13:01 0 0 0
  • teşekkürler. Can boğazdan gelir boğazdan çıkar....
#17.10.2008 19:25 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#24.10.2008 15:05 0 0 0