MALZEMELER
1 su bardağı çiçek yağı
1 yumurta sarısı
1 çay kaşığı kara biber
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı kekik
1 çay kasığı hardal
1 limon


HAZIRLANIŞI
Malzemelerin hepsini bir kapta toplayın. Üzerine limonu sıkın. Mikserle ve çatalla bu karışımı iyice çırpın. Balık sosunuz artık hazır.
Balık sosunu tavada veya ızgarada pişirdiğiniz balığın üzerine istediğiniz miktarda dökün.
Satın aldığınız balığınızı eğer tava yapacaksanız: Temizleyip yıkadıktan sonra suyunu çekmesi için iki kat kağıt havlunun üzerine serin. Üzerine de aynı kağıttan koyun ve kağıdın balığın suyunu çekmesini bekleyin. Daha sonra una bulayıp kızgın yağda kızartın. Bu işlem balığın daha lezzetli olmasını ve balıktaki unun yağı yakmamasını sağlar.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1307
favori
like
share
nalus Tarih: 24.10.2008 15:05
paylaşım için teşekkürler
delikurtsahin Tarih: 17.10.2008 19:25
teşekkürler. Can boğazdan gelir boğazdan çıkar....
by_cyber Tarih: 08.07.2008 13:01
PAYAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER....
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:05
teşekkürler ellerine sağlık
XeNTuS Tarih: 21.05.2007 20:52
Paylaşım İçin Saol Eline Sağlık..
DİDEM Tarih: 08.05.2007 14:15
güzel tariflerin için teşekkürler
enrique Tarih: 25.04.2007 16:57
Can boğazdan gelir, teşekkürler su perisi
p.izmir Tarih: 24.04.2007 16:48
ne kadar güzel ve pratik bilgiler emeğine sağlık
BoardBeLasi Tarih: 04.03.2007 12:22
ellerine saglik