3 Yeni Film Bu Hafta Gösterimde

Son güncelleme: 20.08.2007 10:22
  • Aman Tanrım(Evan Almighty)
    Yönetmen: Tom Shadyac
    Oyuncular: Steve Carell (Evan Baxter ), Lauren Graham(Joan Baxter) Morgan Freeman(God)

    Gazetecilik kariyerinden sonra evini Virginia'ya taşıyan ve siyasete atılan Evan Bexter'in hayatı, karşısına çıkan bir ziyaretçiyle tamamen değişir. Çünkü bu ziyaretçi, insan kılığına girmiş olan Tanrı'dır. Üstelik Tanrı, Evan'dan Nuh'un Gemisinin bir benzerini yapmasını istemektedir. Evan Almighty, bir yandan Nuh'un Gemisini nasıl inşa edeceğini düşünürken; bir yandan da ailesini Tanrıyla konuştuğuna ve böyle bir buyruk aldığına inandırmaya çalışır...


    noimage

    2003 yılı yapımı Aman Tanrım'ın devamı niteliğinde olan filmde, konu ilk filmden farklı olarak işlenmiş. Ayrıca ilk filmde izlediğimiz Jim Carrey'nin yerine başrolde Steve Carell yer alıyor. Filmde değişmeyen tek yön ise, Morgan Freeman'ın rolünün altından yine başarıyla kalkması..

    Fantastik 4. Gümüş Sörfçünün Yükselişi 2007(Fantastic Four 2: Rise of the Silver Surfer)
    Yönetmen: Tim Story
    Oyuncular: Ioan Gruffudd (Reed Richards), Jessica Alba (Susan Storm), Chris Evans(Johnny Storm )

    Fantastik 4: Gümüş Sörfçünün Yükselişi, etkileyici efektlerle desteklenmiş kurgusu, heyecanı ve gerilimiyle serinin daha önceki filmlerinden bir adım öne çıkıyor.

    Muhteşem dörtlümüzün bu seferki rakibi ise, akıl almaz gücü ve hızlı uçma yeteneğiyle dünyaya korku salan Silver Surfer...



    Kahramanlarımız Reed, Sue, Johnny ve Ben, dünyayı ele geçirmeye çalışan Silver Surfer'ı durdurmaya çabalarlarken, arkasındaki gücün gizemini de çözmeye uğraşıyorlar.

    noimage

    Kanunsuzlar(Outlaw)
    Yönetmen: Nick Love
    Oyuncular: Sean Bean(DannyBryant), Danny Dyer(Gene Dekker), Lennie James(Cedric Munroe)

    Londra sokakları suçun kanlı ellerine teslim olmuştur. Emekli bir paraşütçü olan Bryant, görevli olduğu Irak'tan döndükten sonra bu gerçekle yüzleşir ve suçu kendi yöntemleriyle durdurmaya karar verir. Üstelik bu savaşta yalnız da değildir. Etrafında suçun kanlı ellerinden zarar görmüş insanlar toplanır Artık suça karşı birlikte mücadele edeceklerdir.


    noimage
#17.08.2007 13:27 0 0 0
  • Bilqiler İçin Teskkurler Gidip İzlemek Lazım
#18.08.2007 11:40 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#20.08.2007 10:22 0 0 0