Fiorentina'da Terim sesleri..

Son güncelleme: 19.10.2004 16:52
  • Fiorentina, Fatih Terim'i tekrar Firenze'ye getirmek için kolları sıvadı.. İtalya'da zor günler geçiren Menekşeler, Fatih Hoca'ya reddemeyeceği bir teklif yaptı..

    GÖRÜŞÜYORLAR...
    FİORENTİNA'NIN, 4 yıl önce İtalya'da fırtına gibi esen Fatih Terim'i, yeniden takımın başına getirtmek için müthiş bir çalışma başlattığı bildiriliyor. İtalyan yöneticiler, Firenze halkının sevgilisi olan Fatih Hoca'ya reddedemeyeceği bir teklif yaptı. Bir aydır Amerika'da tatilde bulunan Terim'in, ısrarlı teklif karşısında düşünmek için süre istediği ancak her an Çizme'nin yolunu tutabileceği iddia edildi.

    MOSKOVA'YA RET...
    FATİH Terim'e ilk teklifi yapan Fiorentina değil... Rusya'nın en köklü kulüplerinden biri olan Spartak Moskova da Terim'e talip oldu. Ancak Fatih Hoca bu teklifi, 'Planlarımda Rusya yok' diyerek hiç düşünmeden geri çevirdi. Ünlü Rus takımının, Mustafa Denizli ile de görüştüğü, bu transferin de olma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Denizli, Ruslar'a bir hafta içinde cevap verecek.

    TÜRKİYE YOK...
    TERİM, Galatasaray'ın başından ayrıldıktan sonra bir daha Türkiye'de herhangi bir takımı çalıştırmayacağını, kariyerine Avrupa'da devam edeceğini söylemişti. Fatih Hoca'ya daha önce Beşiktaş'la birlikte, Milli Takım Teknik Direktörlüğü teklif edilmiş ancak bunları kabul etmemişti. Fatih Terim'in Fiorentina olmasa bile ünlü bir kulüple anlaşacağı ileri sürülüyor.
#19.10.2004 16:52 0 0 0