Fenerbahce 3 - 2 Sanliurfaspor

Son güncelleme: 03.02.2008 12:20
  • Fortis Türkiye Kupası
    Fenerbahçe
    noimage
    Şanlıurfaspor
    noimage
#14.01.2008 09:36 0 0 0
  • ben urfali olarak urfasporumu tutuyorum bu sefer
#14.01.2008 09:37 0 0 0
  • Fortis Türkiye Kupası'nda 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Fenerbahçemizin çarşamba günü Şanlıurfaspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracğlu Stadı'nda yapacağı karşılaşmayı
    Hakan Sivriservi yönetecek.
#14.01.2008 16:12 0 0 0
  • desene bu sefer kar$i karsiyayiz :Deskitoprak :D
#14.01.2008 16:34 0 0 0
  • he valla sizi yenecegiz urfa cok super geliyo valla
#15.01.2008 09:18 0 0 0
  • gelsinler ama dikket ed ellerini bo$ göndermiyelim
    hatta fark atarak :D:D
#15.01.2008 13:12 0 0 0

  • 30.10.2007 Şanlıurfaspor 3 : 0 Alanyaspor
    31.10.2007 Fenerbahçe 0 : 0 Gaziantepspor
    05.01.2008 Gaziantepspor 1 : 1 Şanlıurfaspor
    06.01.2008 Kayserispor 0 : 0 Fenerbahçe
    08.01.2008 Alanyaspor 0 : 3 Gaziantepspor
    09.01.2008 Şanlıurfaspor 1 : 1 Kayserispor
#15.01.2008 13:20 0 0 0
  • Fortis Türkiye Kupası 4. hafta maçında, yarın saat 20.00'de başlayacak maçta,
    noimage
    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçemizle karşı karşıya gelecek olan Şanlıurfaspor, Dereağzı tesislerimizdeki suni çim sahada son antrenmanını yaparak hazırlıklarını tamamladı.
    noimage
    Kadıköy'deki Aden Otel'de kalan Şanlıurfaspor kafilesi, kulübümüzün, Dereağzı tesislerindeki suni çim sahayı kendilerine tahsis etmesi üzerine,
    noimage
    bu akşam saatlerinde Dereağzı'na gelerek, yarınki maç için son antrenmanını yaptı.
    1 saat süren Şanlıurfaspor antrenmanını, eski oyuncularımızdan Rıdvan Dilmen de bir süre izledi.
    noimage
#16.01.2008 08:22 0 0 0
#16.01.2008 10:55 0 0 0
  • valla icimden bir ses diyo alacagiz bu maci
#16.01.2008 12:29 0 0 0
  • F.Bahçe ilk peşinde

    Fortis Türkiye Kupası'nda oynadığı 2 maçtan da beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, sahasında sürpriz lider Şanlıurfaspor'u konuk ediyor. Sarı lacivertlilerin hedefi ilk galibiyeti alanarak çeyrek final için avantaj yakalamak.
    noimage
    25 yıldır Türkiye Kupası'na kazanamayan Fenerbahçe, kupada oynadığı 2 iki maçtan 0-0 beraberliklerle ayrılmıştı. Kanarya'nın tur ümitlerini sürdürmesi için
    sürpriz lider Şanlıurfaspor'u yenmesi gerekiyor. Daha önce kupa maçlarına yedek takımla ıkacağını açıklayan Zico'nun Kayseri deplasmanında olduğu gibi as takımı sahaya sürmesi bekleniyor. Uzun süredir takımdaki yerini alamalan Kezman, bugün Şanlıurfa karşısında kadroda yer alacak. Alex ise riske edilmeyecek.
    Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak.
    Muhtemel onbirler:
    STAT: Şükrü Saracoğlu
    HAKEMLER: Hakan Sivriservi,İsmail Sencan, Muharrem Yılmaz

    FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Carlos, Deivid, Selçuk, Aurelio, Ali Bilgin, Uğur Boral, Semih
    TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico

    ŞANLIURFASPOR: Habip, Abdullah, Doğan, Gökhan Kül, Gökhan G., Burhan, Hayrullah, Ali, Şenol, Kamil, Fatih,
    TEKNİK DİREKTÖR: Haluk Seçkin
#16.01.2008 13:21 0 0 0
  • @eskitoprak adlı üyeden alıntı:
    ben urfali olarak urfasporumu tutuyorum bu sefer
    Orijinali Göster...


    ula bi get Allah aşkına ne urfası..

    eninde sonunda elenecek bi takımı tutup napacan :D
#16.01.2008 17:53 0 0 0
  • gecmi$ olsun ibrahim kardesim :D
    ama demisdi bu amc bizim diye :D
#16.01.2008 21:24 0 0 0
  • Öldük öldük dirildik

    Fenerbahçemiz Kadıköy'de Şanlıurfaspor'u 3-2 yenerek (C) Grubu'ndaki ilk galibiyetini aldı
    F.Bahçe 3-2 Ş.Urfaspor

    noimage

    Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'nda oynadığı iki maçtan da beraberlikle ayrılan Fenerbahçemiz, sahasında grubun sürpriz takımı Şanlıurfaspor'u 3-2 yenerek puanını 5'e yükseltti. Fenerbahçemiz'e galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 16. dakikasında Selçuk, 36. dakikada Kezman ve 77. dakikada Vederson'dan geldi. Şanlıurfaspor'un gollerini ise 15. dakikada Hayrullah ve 83. dakikada Şenol kaydetti. Fenerbahçemiz aldığı bu galibiyetin ardından Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'nda puanını 5'e yükseltti. Takımımız gruptaki son maçını Alanyaspor ile deplasmanda oynayacak.

    ZİCO GELENEĞİ BOZMADI!
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'nda Şanlıurfaspor ile yaptıkları maçta takımının kadrosunda değişiklikler yaptı. Savunmada Lugano'nun yerine Yasin, sağbekte Gökhan'ın yerine Önder, orta alanın sağında Deivid'in yerine Kazım, orta alanın solunda Uğur'un yerine Vederson'a görev veren Brezilyalı çalıştırıcı, forvet hattını 2 oyuncuyla (Kezman-İlhan) oluşturdu. Zico, son dönemde ilk 11'lerinin değişmez isimleri Semih, Deivid, Gökhan ve Uğur'a yedekler arasında yer verdi.
    Sarı-lacivertlilerin Şanlıurfaspor maçı kadrosunda, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren kaleci Serdar, Deniz ve Alex ile Lugano, Can ve Gürhan yer almadı.

    KEZMAN, UZUN BİR ARADAN SONRA 11'DEFenerbahçe'de, son dönemde medyada futbolundan çok transferi konuşulan Mateja Kezman, uzun bir aradan sonra ilk 11'e girdi. Brezilyalı çalıştırıcı, oynatılmadığı için sıkıntılı olduğu biçiminde haberlerle medyada yer alan Kezman'a Şanlıurfaspor mücadelesinde şans tanıdı. Sırp futbolcu, bundan önce ligin 8. haftasındaki Vestel Manisaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkmıştı. Daha önce yine kupada Gaziantepspor ile yapılan mücadelede ilk 11'de yer alan İlhan da bu sezon ikinci kez yine bir kupa maçında ilk 11'e girdi.

    KANARYA SIKMADI!
    Karşılaşmaya tempolu başlayan Fenerbahçemiz, oyunu sol kanada yıkarak Roberto Carlos ve Vederson'un yaptığı ortalarla pozisyona girmeye çalıştı. Özellikle Kezman ve İlhan'ın maçın başında sergiledikleri futbol gözlerden kaçmadı. Tüm hatlarıyla kendi yarı sahasına kapanarak hızlı hücumlarla sürpriz bir gol bulmaya çalışan konuk takım Şanlıurfaspor, ilk 15 dakikalık bölümde bu planından başarılı oldu. Karşılaşmanın 15. dakikasında Hayrullah'ın attığı mucizevi golle 1-0 öne geçen Şanlıurfaspor'un bu sevinci sadece 1 dakika sürdü. Beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Sarı Kanarya, Selçuk'un 16. dakikada attığı golle 1-1'lik eşitliği yakaladı. 'Bu gol aynı zamanda 'bazılarının' heveslerini de kursağında bıraktı.' Beraberlik golünden sonra oyunun kontrolünü eline geçiren Fenerbahçemiz, sağlı sollu ataklar geliştirerek Şanlıurfaspor'u baskı altına aldı. Dakikalar 36'yı gösterdiğinde sahneye Mateja Kezman çıktı. Roberto Carlos'un mermisi kaleci Habib'den döndü, Kezman ayak koydu skor 2-1 oldu. Futbolu özlediği her halinden belli olan Kezman, ilk yarıda sergilediği etkili futbolla alkış aldı. İlk yarının son bölümlerinde orta sahada top çevirerek rakibin direncini kıran Fenerbahçemiz, İlhan ve Kazım ile girdiği net pozisyonları değerlendiremedi ve soyunma odasına 2-1'lik üstünlükle gitti.

    SÜRPRİZE YER YOK!
    Olası bir sürprize izin vermemek için ikinci yarıya iyi başlayan Fenerbahçemiz, orta sahayı kalabalık tutarak Şanlıurfaspor'u kendi yarı alanına hapsetti. Uzun toplarla katı Şanlıurfaspor savunmasını açmaya planlayan takımımız 51. dakikada Kezman ile net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Alex'in yokluğunda takımın organizatörlüğü görevini üstlenen Auerilo, uzaktan attığı şutlarla rakip kalede tehlikeli pozisyonlar yaratsa da skor değişmedi. İlk yarıdaki gibi hızlı hücumlarla gol bulma çabasında olan konuk takım Şanlıurfaspor ise oyunun son yarım saatlik diliminde geliştirdiği ataklarla kalemizde tehlike yarattı. Rakibin direncini kırmak için aradaki farka artırmaya ihtiyacı olan takımımız Alex'in yokluğunda hücum hattında önemli sorunlar yaşadı. Semih'in yokluğunda forma giyen İlhan, tüm çabasına rağmen henüz Fenerbahçe için hazır olmadığını gösterdi. İkinci yarının son 15 dakikalık bölümünde risk alarak tüm hatlarıyla kalemize yüklenen Şanlıurfaspor, ardı ardına geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. İkinci yarıda tutuk bir futbol sergileyen Sarı Kanarya, Vederson'un 77. dakikada attığı golle skoru 3-1'e getirerek rahat bir nefes aldı. Tam rahatladık derken Şanlıurfaspor 83.dakikada Şenol'un attığı golle aradaki farkı yeniden 1'e indirdi. Kalan dakikalarda kontrolü eline alan takımımız gerçek kimliğini sahaya yansıtarak Şanlıurfaspor'a pozisyon vermedi ve karşılaşma 3-2'lik üstünlüğümüz ile sona erdi.

    MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    8. dakikada Fenerbahçe'nin, ceza alanının dışında sol çaprazdan kullandığı serbest atışta Vederson'un vuruşunda, top üstten auta çıktı.
    12. dakikada Kamil'in uzaktan etkisiz şutunda, top yandan auta gitti.

    15. dakikada Fenerbahçe savunmasında Selçuk'un çıkarmak istediği top ceza alanının dışında sağ çaprazda Hayrullah'ın önünde kaldı. Bu futbolcunun uzaktan şık aşırtma vuruşunda, top kaleci Volkan Demirel'in uzanamayacağı köşeye gitti ve Şanlıurfaspor 1-0 öne geçti.

    16. dakikada Şanlıurfaspor savunmasının uzaklaştırmak istediği topla ceza alanı ön çizgisine yakın noktada Aurelio buluştu. Aurelio'nun pasında ceza yayı içinde topu alan Selçuk, sert bir vuruşla takımının beraberlik golünü kaydetti: 1-1.

    29. dakikada savunmadan seken topu önünde bulan İlhan'ın ceza alanı içinden vuruşunda meşin yuvarlak direğin üzerinden auta gitti.
    31. dakikada Vederson'un ceza alanına ortasında, Kezman'ın altıpas çizgisi üzerinden kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

    36. dakikada Roberto Carlos'un sol çaprazdan sert şutunda, kalecinin kontrol edemediği topu önünde bulan Kezman'ın vuruşuyla top filelere gitti ve Fenerbahçe maçta 2-1 öne geçti.

    38. dakikada Roberto Carlos'un soldan içeriye gönderdiği topu Kezman, topuk vuruşuyla kaleye gönderdi. Kaleci Habip direğin dibinde topu kornere çeldi.
    41. dakikada sağ tarafta hareketlenen Kazım'ın pasına ceza alanının sağ çaprazındaki Kezman'ın gelişine yaptığı vuruşta, top kaleci Habip'in elinden kornere çıktı.

    MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
    46. dakikada Şanlıurfaspor ceza alanına gönderilen topu Kezman'dan önce kaleci Habip uzaklaştırmak istedi. Dönen topu önünde bulan Kazım'ın sert şutunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
    49. dakikada ceza alanında topla buluşan Aurelio'nun yerden sert şutunda, top direğin yanından az farkla auta çıktı.
    57. dakikada Roberto Carlos'un soldan ceza alanına gönderdiği kaleye paralel giden topa 2 forvet oyuncusu Kezman ve İlhan dokunamayınca, Şanlıurfaspor savunması topu kontrol etti.
    61. dakikada Şenol'un sağ çaprazdan şutunda ön direğe çarpan top ceza alanına geri dönerken, savunmada Yasin topu kornere göndererek tehlikeyi önledi.

    77. dakikada Selçuk'un ceza alanının dışından kaleye sert şutunda, kaleci Habip'in yumruklarından dönen topu ceza alanında önünde bulan Vederson, yerden sektirerek yaptığı vuruşta topu kalecinin üzerinden filelere göndererek takımına 3-1'lik üstünlük getirdi.

    82. dakikada Şenol'un ceza alanının dışından sert şutunda, kaleci Volkan Demirel, topu yatarak direğin dibinde iki hamlede kontrol etti.
    84. dakikada Kamil'in sağdan ortasında ceza alanında topa iyi yükselen Şenol, kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 3-2.

    90. dakikada ceza alanına gönderilen uzun topu kaleci Volkan Demirel elinden kaçırmasına karşın Şanlıurfasporlu oyunculardan önce Yasin topu uzaklaştırarak önemli bir tehlikeyi önledi.

    FENERBAHÇE: 3 - 2 ŞANLIURFASPOR
    Stat: FB Şükrü Saracoğlu
    Hakemler: Hakan Sivriservi, İsmail Şencan, Muharrem Yılmaz
    Fenerbahçe: Volkan Demirel, Önder, Yasin, Edu, Roberto Carlos (Dk. 78 Uğur), Kazım (Dk. 90 Kemal), Selçuk, Aurelio, Vederson, Kezman (Dk. 68 Deivid), İlhan
    Şanlıurfaspor: Habip, Sabri, Gökhan Kül (Dk. 58 Ali Kafadar), Gökhan Günay, Doğan, Abdullah, Hayrullah, Burhan (Dk. 86 Ercan), Ali Keleşoğlu (Dk. 70 Sacit Serkan), Kamil, Şenol
    Goller: Dk. 16 Selçuk, Dk. 36 Kezman, Dk. 77 Vederson (Fenerbahçe), Dk. 15 Hayrullah, Dk. 84 Şenol (Şanlıurfaspor)
    Sarı Kartlar: Dk. 5 Abdullah, Dk. 7 Gökhan Günay, Dk. 34 Sabri (Şanlıurfaspor)
#16.01.2008 21:27 0 0 0
  • @okanoo28 adlı üyeden alıntı:
    [alinti=#2333893]eskitoprak[/alinti]

    ula bi get Allah aşkına ne urfası..

    eninde sonunda elenecek bi takımı tutup napacan :D
    Orijinali Göster...
    ula bi get Allah aşkına ne urfası..

    eninde sonunda elenecek bi takımı tutup napacan :D
    @fenerbahce_1907 adlı üyeden alıntı:
    gecmi$ olsun ibrahim kardesim :D
    ama demisdi bu amc bizim diye :D
    Orijinali Göster...

    @okanoo28 kardesim ama urfaliyim ne yazikki
    @fenerbahce_1907 ama ALLAH var iyi oynadik lo
#17.01.2008 08:14 0 0 0
  • Fenerbahçe sürprizden döndü

    Fortis Türkiye Kupası C Grubunda oynadığı ilk 2 karşılaşmada galibiyet alamayan Fenerbahçe, grubun sürpriz takımı Şanlıurfaspor'u 3-2 yenerek puanını 5'e çıkardı.
    noimage
    Fortis Türkiye Kupası C Grubunda oynadığı ilk iki karşılaşmada Gaziantepspor ve Kayserispor'la berabere kalan Fenerbahçe, grubun sürpriz takımı Şanlıurfaspor karşısında, evinde yenik duruma düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazanarak ilk galibiyetini aldı.
    noimage
    Fenerbahçe'nin attığı gollerden daha fazla pozisyonu harcadığı karşılaşmanın uzatma dakikalarında konuk Şanlıurfaspor'un yarattığı tehlikeli atak golle sonuçlanmadı ve 3-2'lik skor Fenerbahçe'yi büyük bir sürprizden kurtardı.

    FENERBAHÇE: 3 - ŞANLIURFASPOR: 2

    STAT: Şükrü Saracoğlu
    HAKEMLER: Hakan Sivriservi, İsmail Sencan, Muharrem Yılmaz

    FENERBAHÇE: Volkan, Önder, Edu, Yasin, Carlos (Dk. 78 Uğur Boral), Colin Kazım (Dk. 90 Kemal), Selçuk, Aurelio, Vederson, İlhan Parlak, Kezman (Dk. 68 Deivid)
    TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico
    ŞANLIURFASPOR: Habip, Sabri, Doğan, Gökhan Kül (Dk. 58 Ali Kafadar), Gökhan Günay, Abdullah, Burhan, Hayrullah, Ali (Dk. 70 Sacit), Şenol, Kamil
    TEKNİK DİREKTÖR: Haluk Seçkin

    GOLLER: Hayrullah (Dk. 15), Selçuk (Dk. 16), Kezman (Dk. 36), Vederson (Dk. 77), Şenol (Dk. 84)
    SARI KARTLAR: Abdullah, Gökhan Günay, Sabri (Şanlıurfaspor)

    İLK YARIDAN DAKİKALAR
    2. Dakikada Fenerbahçe'nin Şanlıurfaspor ceza sahasının dışında kazandığı serbest atışı kullanan Roberto Carlos'un sert şutu üstten auta gitti.

    8. Dakikada Şanlıurfaspor ceza sahasının dışından Vederson'un kullandığı serbest atışta top yandan auta gitti.

    12. Dakikada gelişen Şanlıurfaspor atağında, Fenerbahçe ceza sahası dışında topla buluşan Kamil'in şutu üstten auta gitti.

    GOL 15. Dakikada Fenerbahçe ceza sahasının dışında topla buluşan Hayrullah'ın aşırtma vuruşunda Volkan'ı geçen top Fenerbahçe ağlarıyla buluştu. 0-1

    GOL 16. Dakikada sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında ceza sahasına gelen topu Şanlıurfaspor defansı uzaklaştıramadı. Ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Selçuk'un sert şutu ağlarla buluştu. 1-1

    29. Dakikada Şanlıurfaspor ceza sahasında topla buluşan İlhan Parlak'ın dönerek yaptığı vuruşta top üstten auta gitti.

    31. Dakikada sol kanattan Vederson'un ortasıyla ceza sahasında buluşan Kezman'ın kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

    GOL 36. Dakikada gelişen Fenerbahçe atağına sol kanattan katılan Roberto Carlos'un dar açıdan sert şutu Habip'ten döndü. Altıpas içerisinde topu tamamlayan Kezman Fenerbahçe'yi öne geçirdi. 2-1

    41. Dakikada sağ kanattan Colin Kazım'la gelişen atakta, Kazım'ın Şanlıurfaspor ceza sahasına gönderdiği topa dokunan Kezman'ın vuruşunu Habip son anda çelmeyi başardı.

    44. Dakikada Şanlıurfaspor ceza sahasında topla buluşan Roberto Carlıos'un ortasına altıpas içerisindeki İlhan boş pozisyonda dokunamadı ve Şanlıurfaspor kalesi büyük bir tehlike atlattı.

    İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
    46. Dakikada Habip'in uzaklaştıramadığı topla ceza sahası içerisinde buluşan Colin Kazım'ın sert şutu üstten auta gitti.

    50.Dakikada Şanlıurfaspor ceza sahasında topla buluşan Aurelio'nun şutu direğin dibinden dışarıya çıktı.

    56. Dakikada Vederson'un şanlıurfaspor ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top yandan auta gitti.

    61. Dakikada sağ kanattan gelişen Şanlıurfaspor atağında Fenerbahçe kalesine yapılanı orta direkten ceza sahasına döndü.i

    66. Dakikada sol kanatta Roberto Carlos'un hücum presi ile başlayan atakta, son olarak Şanlıurfaspor ceza sahası dışında topla buluşan Kezman'ın, ceza sahası yayı içerisinden aşırtma vuruşunda top Habip'te kaldı.

    GOL 77. Dakikada Şanlıurfaspor ceza sahası dışından Selçuk'un vuruşunda Habip'ten seken topu takip eden Vederson Fenerbahçe'yi 2 farklı üstünlüğe taşıdı. 3-1

    82. Dakikada ani gelişen Şanlıurfaspor atağında, Fenerbahçe ceza sahası dışında topla buluşan ve açısını düzelttikten sonra sert bir vuruş yapan Şenol'un şutunu Volkan köşede kontrol etmeyi başardı.

    GOL 84. Dakikada Fenerbahçe ceza sahasına gelen topta iyi yer tutan ve boş pozisyonda kafa vuran Şenol, farkı bire indiren golü attı. 3-2

    MAÇTAN NOTLAR
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'nda Şanlıurfaspor ile yaptıkları maçta takımının kadrosunda değişiklikler yaptı.

    Savunmada Lugano'nun yerine Yasin, sağbekte Gökhan'ın yerine Önder, orta alanın sağında Deivid'in yerine Kazım, orta alanın solunda Uğur'un yerine Vederson'a görev veren Brezilyalı çalıştırıcı, forvet hattını 2 oyuncuyla (Kezman-İlhan) oluşturdu.

    Zico, son dönemde ilk 11'lerinin değişmez isimleri Semih, Deivid, Gökhan ve Uğur'a yedekler arasında yer verdi.

    Sarı-lacivertlilerin Şanlıurfaspor maçı kadrosunda, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren kaleci Serdar, Deniz ve Alex ile Lugano, Can ve Gürhan yer almadı.

    KEZMAN, UZUN BİR ARADAN SONRA 11'DE
    Fenerbahçe'de, son dönemde medyada futbolundan çok transferi konuşulan Mateja Kezman, uzun bir aradan sonra ilk 11'e girdi.

    Brezilyalı çalıştırıcı, oynatılmadığı için sıkıntılı olduğu biçiminde haberlerle medyada yer alan Kezman'a Şanlıurfaspor mücadelesinde şans tanıdı.

    Sırp futbolcu, bundan önce ligin 8. haftasındaki Vestel Manisaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.
    Daha önce yine kupada Gaziantepspor ile yapılan mücadelede ilk 11'de yer alan İlhan da bu sezon ikinci kez yine bir kupa maçında ilk 11'e girdi.

    CENTİLMENLİK GÖRÜNTÜLERİ
    Maç öncesinde ısınma çalışmaları yapılırken, iki takım futbolcuları adına saha içinde centilmenlik görüntüleri vardı.

    İki takım futbolcuları, Fenerbahçeli taraftarların çağrısıyla birlikte tribünlere giderek taraftarları selamladı.

    Daha sonra Şanlıurfasporlu taraftarlar Fenerbahçeli futbolcuları, Fenerbahçeli taraftarlar da Şanlıurfasporlu futbolcuları tribünlere çağırarak alkışladı.

    Şanlıurfaspor taraftarlarının bulunduğu tribünün parmaklıklarında,
    ''Fenerbahçemize Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileriz'' yazılı pankart yer aldı.

    TRİBÜNLER BOŞ KALDI
    Fenerbahçe'nin, Fortis Türkiye Kupası'nda Şanlıurfaspor ile yaptığı mücadelede, FB Şükrü Saracoğlu Stadı alışık olmadığı günlerden birisini yaşadı.

    Karşılaşmaya fazla ilgi göstermeyen sarı-lacivertli taraftarlar, tribünlerin büyük bölümünü boş bıraktı.
    Turkcell Süper Lig'de Kadıköy'de İstanbul Büyükşehir Beleediyesi ile 2-2 berabere kaldığı maçta sergilediği performansla taraftarın tepkisini çeken Fenerbahçe, kupa maçını boş tribünlere oynadı.

    TURKUAZ FORMAYLA ÇIKTILAR
    Fenerbahçe, Şanlıurfaspor maçında turkuaz formayla çıktı.

    Sarı-lacivertliler, Fortis Türkiye Kupası mücadelesinde Şanlıurfaspor karşısında bu sezon pek kullanmadığı 100. yıla özel bu formayla mücadele etti.

    NOTLAR
    Bu arada çok sayıda Şanlıurfasporlu taraftar, konuk seyirci tribününde yer alarak takımlarını Fenerbahçe karşısında tezahüratlarla destekledi.

    Maçın hakemi Hakan Sivriservi, yardımcılarıyla ısınırken saha kenarında yanlarına gelen Şanlıurfaspor forması giymiş bir çocuğun elinden tutarak bir tur koşuyu birlikte yaptı.

    Fenerbahçe sempatizanı Şanlıurfalı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses de karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.
#17.01.2008 08:23 0 0 0
  • Fenerbahçe 3-2 Şanlı Urfaspor
    noimage
    Fortis Türkiye Kupası C Grubu mücadelesinde Fenerbahçemiz, Şanlıurfaspor'u 3-2 mağlup etti. Uzun bir sakatlık dönemi geçiren Sırp golcümüz Kezman'ın ilk onbirde sahaya çıktığı karşılaşmada İlhan Parlak'ta forvet hattında şans bulan isim oldu. Taraftarlarımızın ilgi göstermediği karşılaşma, adeta antrenman havasında geçti. Rakibine fazla topla oynama şansı tanımayan takımımız, sayısız gol fırsatından yararlanamadı.
    noimage
    Uzun bir sakatlık dönemi geçiren Kezman'la birlikte fazla forma şansı bulamayan İlhan Parlak, karşılaşmaya ilk onbirde başladı. Lugano, Gökhan, Uğur ve Deivid'in yerine Yasin, Önder, Vederson ve Colin Kazım'a görev veren Teknik Direktörümüz Zico, zayıf rakibi karşısına çift forvetle oynamayı tercih etti.

    Roberto Carlos'un etkili oyunu göz doldururken Kezman'ın maç eksiğine rağmen istekli oyunu taraftarlarımız tarafından alkışlandı. 90.dakika boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan takımımız, buna rağmen rakibinin iki golüne engel olamadı. Oyuncularımızın konsantrasyon eksikliği yaşaması takım olarak son dakikalarda sıkıntılar yaşamamıza sebep oldu.

    Karşılaşma boyunca oyunu çirkinleştirmeden oynamaya çalışan Ş.Urfaspor, taraftarlarımız tarafından alkışlandı.
    Maçın ardından taraftarlarımızın tribünlere çağırdığı Ş.Urfaspor`lu oyuncular, bu davete alkışlarla karşılık verdi. Taraftarlarımızında Güneydoğu ekibini alkışladığı mücadele güzel görüntülere sahne oldu.

    Bu sonuçla birlikte grubunda ilk galibiyetini alan takımımız puanını 5'e yükseltti. Takımımız, C grubunda son maçını Alanyaspor'a karşı oynayacak.
#17.01.2008 10:18 0 0 0
  • @eskitoprak adlı üyeden alıntı:
    [alinti=#2340541]okanoo28[/alinti]ula bi get Allah aşkına ne urfası..

    eninde sonunda elenecek bi takımı tutup napacan :D
    [alinti=#2340865]fenerbahce_1907[/alinti]
    @okanoo28 kardesim ama urfaliyim ne yazikki
    @fenerbahce_1907 ama ALLAH var iyi oynadik lo
    Orijinali Göster...
    @okanoo28 kardesim ama urfaliyim ne yazikki
    @fenerbahce_1907 ama ALLAH var iyi oynadik lo

    hea ya güzel oynadiniz ve mac basinda acilan plakat da ho$uma giddi su fenerbahcemiz sampionlar ligiden basarilar dieeriz plakati

    cook güzel mac oldu
#17.01.2008 12:10 0 0 0
  • valla ilk yari degilde ama ikinci yari iyi oynadik
#17.01.2008 12:28 0 0 0