BIRAKIN ÜNLÜLER ÇİFTLĞİNİ

Son güncelleme: 21.08.2007 07:28
  • ARKADAŞLAR SON ZAMANLARDA SAÇMA SAPAN PROGRAMLAR TÜREDİ.İZLENME PAYLARI DA ÇOK YÜKSEK.DIŞ ÜLKELERDE NE DURUMDA BİLEMİYORUM AMA TÜRKİYEDE ALDI BAŞINI GİDİYOR.
    DİZİLER HELE,İNANILMAZ YOĞUNLUKTA.
    SON ZAMANLARDA ÜNLÜLER ÇİFTLİĞİYMİŞ,GELİNİM OLUR MUSUN GİBİ İĞRENÇ ÖTESİ PROGRAMLAR VAR.
    ARKADAŞLAR BURDAN SESLENİYORUM.LÜTFEN İZLEMEYELİM.REYTİNG KAZANDIRMAYALIM.SALAK SALAK İNSANLARI TIKIYORLAR Bİ YERE(KALİTELİ İNSANLARLA HARMANLAYIP TABİ) HALK DA ONLARA DELİ GİBİ OY VERİYORLAR.SONRA ÇIKIP,OY VEREN TÜRK HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORLAR.ALLAHAŞKINA,OY VERENLERİN NE KADARI TÜRK HALKINI TEMSİL EDİYOR?
    TÜRK HALKI DEJENERE OLUYOR.DEĞERLERİMİZİ KAYBEDİYORUZ GİTTİKÇE.ÇOCUKLARIMIZA BÖYLE BİR ÜLKE Mİ EMANET ETMEK İSTERSİNİZ?
    YOK ŞU ÜNLÜ ŞUNLA BERABER,YOK KAVGA ETMİŞLER...BİZE NE YA!BİZİ BUNLARLA OYALIYORLAR.
    BUNUN ÖNÜNE GEÇMENİN TEK YOLU BU TİP PROGRAMLARI İZLEMEMEK ARKADAŞLAR.BİZ TÜRK'ÜZ VE BİZE YAKIŞAN GİBİ YAŞAMALIYIZ.HAKSIZ MIYIM?
#09.11.2004 21:00 0 0 0
  • KardeLen ßence güzeL ßir nokTaya değindin.....
    Taßiiki ßunLarda oLcak TeLevizyoncuLuk sekTöründe reyTin için her şeyi yaparLar fakaT ßu kadarı da çok fazLa.... meseLa ßi show Tv eskiden güzeL programLar yayınLardı ama arTık hiç izLemiyorum.. ne zaman açsam geLinim oLurmusun yarışması.... ewdede izLeTmiyorum da arTık....
    yani ßir yarışma oLur ama ßu kadar da oLmaz hep aynı yayın hep aynı yayın koLay yoLdan para kazanma yoLunu ßuLmuş miLLet, çıkarT ßir yarışma wer ßi mesaj numarası sonra aksın paraLar..... ßu işLerLe iLgiLenenLer ßoş insanlar ew hanımları gißi işi gücü oLmayanLar.....
    we ßu Tuzağada düşüyorLar, aLdanmamaLıyız..... sana hak weriyorum arTık eski zevkLi yayınLar kaLmadı piyasada..... ßen ewde izLediğim Tek kanaL sTv.....
    ßu dur yani.....
#09.11.2004 22:10 0 0 0
  • ikinizde Çok HaKLısınız Stv Demi$Ken SırLar KaPısını ßütün Tv Ler Taklit etmeye ßa$Ladı qüzeL proqram
#09.11.2004 22:25 0 0 0
  • Haklisiniz ne deseniz haklisiniz ne yapalim
#09.11.2004 22:33 0 0 0
  • bende katılıyorum, bu zevzek programlar saldırı halinde birbirlerini taklit ediyorlar ve ortaya iğrenç, cıvık bir takım görüntüler çıkıyor...Birisi reklamlarda cinselliği kullanıp parayı bulsa, diğerleri ekranları .......'ye çeviriyor...Türkiye'nin bir numaralı düşmanı haline geldiler ve yalnızca sömürüye dayalı programlarla voleyi çakıyorlar...Haberler dahi magazin ve bunalımdan ibaret...sanki bu ülkede nitelikli hiçbir şey yaşanmıyor gibi, insanları bunalıma sürüklüyorlar...70 milyonda 1 olan örnek ele alıp, hedef gösteriyorlar...bir kap-kaç olayı münferitken, meslek haline getirmelerinin en büyük sebebi medyanın sorumsuzluğudur...bir kurtlar vadisi dizisiyle, ortalığı çakallar bürüdü...köşebaşlarında, uğursuz görünümlü abuk-subuk duruşlar gösteren, ölü balık gibi bakan başıboş tipler baş gösterdi...Türkiye'de akıl yerine kurnazlık taşıyan kurumlar oldu bu televizyonlar...İşin en dramatik yanı ise TRT'nin bu haysiyetsiz özel kanallara rekabet gösteremeyip, benzer ayak oyunlarına yönelmeye başlamasıdır.
#09.11.2004 23:32 0 0 0
  • alın benden de o kadar
#10.11.2004 11:49 0 0 0
  • Ya bir de bunları izleyenler var.Protesto ediyorum ama nafile
#10.11.2004 12:03 0 0 0
  • hiçbişi edemessin
#10.11.2004 12:08 0 0 0
  • Orijinalin yazari alperen
    bende katılıyorum, bu zevzek programlar saldırı halinde birbirlerini taklit ediyorlar ve ortaya iğrenç, cıvık bir takım görüntüler çıkıyor...Birisi reklamlarda cinselliği kullanıp parayı bulsa, diğerleri ekranları .......'ye çeviriyor...Türkiye'nin bir numaralı düşmanı haline geldiler ve yalnızca sömürüye dayalı programlarla voleyi çakıyorlar...Haberler dahi magazin ve bunalımdan ibaret...sanki bu ülkede nitelikli hiçbir şey yaşanmıyor gibi, insanları bunalıma sürüklüyorlar...70 milyonda 1 olan örnek ele alıp, hedef gösteriyorlar...bir kap-kaç olayı münferitken, meslek haline getirmelerinin en büyük sebebi medyanın sorumsuzluğudur...bir kurtlar vadisi dizisiyle, ortalığı çakallar bürüdü...köşebaşlarında, uğursuz görünümlü abuk-subuk duruşlar gösteren, ölü balık gibi bakan başıboş tipler baş gösterdi...Türkiye'de akıl yerine kurnazlık taşıyan kurumlar oldu bu televizyonlar...İşin en dramatik yanı ise TRT'nin bu haysiyetsiz özel kanallara rekabet gösteremeyip, benzer ayak oyunlarına yönelmeye başlamasıdır.

    aLperen cim çok güzeL konuşTun....
    Tam inLamı iLe içini dökTün diyeßiLirim...
#10.11.2004 16:20 0 0 0
  • aLperen cim çok güzeL konuşTun....
    Tam inLamı iLe içini dökTün diyeßiLirim...


    teşekkürler öztürk kardeşim ama bunlar içimdekilerin sadece özeti, sadece fazla sıkıcı olmaması için uzatmadım...aslında bir kaç ''etik'' sahibi kanal olmasa, televizyonu açacak değilim...( stv-kanal7-tv5 birazda tgrt gibi...) ama merak ediyorum onlarda parayı reklam ve diğer sömürü kaynaklarından bulduklarında ne olacak diye...benim için sorun yok, en fazla kitap sayım artar...saygılar.
#10.11.2004 17:49 0 0 0
  • Hepiniz haklisiniz arkadaslar cok güzel bir konuya deginmisiniz
#10.11.2004 19:12 0 0 0
  • ben kendi adıma izlemiyorum izleyenleride kınıyorum acıkcası... yazık valla
#10.11.2004 20:07 0 0 0
  • teşekkürler öztürk kardeşim ama bunlar içimdekilerin sadece özeti, sadece fazla sıkıcı olmaması için uzatmadım...aslında bir kaç ''etik'' sahibi kanal olmasa, televizyonu açacak değilim...( stv-kanal7-tv5 birazda tgrt gibi...) ama merak ediyorum onlarda parayı reklam ve diğer sömürü kaynaklarından bulduklarında ne olacak diye...benim için sorun yok, en fazla kitap sayım artar...saygılar.
    ßenim içinde pek fazLa ßir değişikLik oLmaz en fazLa ßuraya daha fazLa TakıLırım....
    sizLerLe oLmak daha eğLenceLi.....
#10.11.2004 20:18 0 0 0
  • BANA HAK VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.KEŞKE HERKES BÖYLE DAVRANSA ZATEN TUTUNAMADIĞI İÇİN PROGRAM YAYINDAN KALKAR.
#10.11.2004 23:07 0 0 0
  • Demekki ayni düsünen insanlariz.Yazdiginiz her kelimenin altina imzami atiyorum.Ve Bende cocuklarima öyle bir dünya birakmak istemiyorum.Onlari oraya cikarip milyonlari cebe indirenleremi yanayim.onlara alet olup oraya cikanlarami yoksa baslasada biran önce seyretsek acaba ne oldu diyenleremi hangisine?
#10.11.2004 23:15 0 0 0
  • Gercekten seni Kutluyorum Kardelen Böyle bir Konu actigin icin Ve Böyle sacma sapan program lar da yapiyor lar ve bizim Halkimiz da cok güzel bir seymis gibi Dikkatle bakiyor ya ACIYORUM O kisilere gercekten
#10.11.2004 23:23 0 0 0
  • Orijinalin yazari K^A^R^D^E^L^E^N^
    ARKADAŞLAR SON ZAMANLARDA SAÇMA SAPAN PROGRAMLAR TÜREDİ.İZLENME PAYLARI DA ÇOK YÜKSEK.DIŞ ÜLKELERDE NE DURUMDA BİLEMİYORUM AMA TÜRKİYEDE ALDI BAŞINI GİDİYOR.
    DİZİLER HELE,İNANILMAZ YOĞUNLUKTA.
    SON ZAMANLARDA ÜNLÜLER ÇİFTLİĞİYMİŞ,GELİNİM OLUR MUSUN GİBİ İĞRENÇ ÖTESİ PROGRAMLAR VAR.
    ARKADAŞLAR BURDAN SESLENİYORUM.LÜTFEN İZLEMEYELİM.REYTİNG KAZANDIRMAYALIM.SALAK SALAK İNSANLARI TIKIYORLAR Bİ YERE(KALİTELİ İNSANLARLA HARMANLAYIP TABİ) HALK DA ONLARA DELİ GİBİ OY VERİYORLAR.SONRA ÇIKIP,OY VEREN TÜRK HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORLAR.ALLAHAŞKINA,OY VERENLERİN NE KADARI TÜRK HALKINI TEMSİL EDİYOR?
    TÜRK HALKI DEJENERE OLUYOR.DEĞERLERİMİZİ KAYBEDİYORUZ GİTTİKÇE.ÇOCUKLARIMIZA BÖYLE BİR ÜLKE Mİ EMANET ETMEK İSTERSİNİZ?
    YOK ŞU ÜNLÜ ŞUNLA BERABER,YOK KAVGA ETMİŞLER...BİZE NE YA!BİZİ BUNLARLA OYALIYORLAR.
    BUNUN ÖNÜNE GEÇMENİN TEK YOLU BU TİP PROGRAMLARI İZLEMEMEK ARKADAŞLAR.BİZ TÜRK'ÜZ VE BİZE YAKIŞAN GİBİ YAŞAMALIYIZ.HAKSIZ MIYIM?




#10.11.2004 23:29 0 0 0
  • yav arkadaşlar peki kimse izlemiyosa neden yayında bu programlar?

    sunu söylemeden de geçemeyecem ünlüler çiftliğindeki diğer canlılar daha ünlü.......................
#11.11.2004 16:25 0 0 0
  • alin benden de o kadar insani sabahtan aksama kadar tv de baglamaya calisiyorlar hem de aptalca.Artik ut haya kalmadi televizionda yok kadinin sesi yok yaseminin penceresi millet televiziona gecip karim beni aldatti yok kocam beni terk etti kizim bakiere degil bunlar hemsi milletin yani yatak odasi televiziona cikti ve malessef bunu da izleyenler gercekten fanatigi olmuslar bunu tip programmlar hepsi yurd disindan alinama demode programlar gercekten arkadaslarin dedigi gibi eskiden show tv güzel bir programdi star olsun kanal d olsun ama hepsi sapiti gene en iyi olan stv,kanal 7,ben sadece mizah olan programmlara bakiyorum benim evim de kadinin sesi ,yaseminin penceresi yasak ama bazen kayinvalde geliyor yasak kalkiyor.Dizilere gelince hangi diziye bakacaksin diye sasiriyorsun.Bence diziler gercekci olsun nedense hep zengin durumu iyi dünya toz pembe yada dogunun aga filimleri bunlar bizim günlük yasamimiz degil.eve gelen misafir bile seninle sohbet degil diziyi seyrediyor insanlarin bir birine olan bir diyalogunu bile birakmadilar bu kanallar. telefonla oy veren programlar tabi programin sonunda tesekür ederler neden bir oy vermek telefonda kaca mal oluyor ben gercekten kurban ederim böyle sacma sapan programma para sacmayi ne seyrediyorum böyle karin agrisi programmlari nede desdekliyorum.
    ama herkes böyle düsünmüyor halbuki bir düsünseler bu tip programmlarla yeni nesile ne verdiklerini o zaman bu tip programmlar yok olur benim de 3 yasinda bir oglum var böyle tip tip programmlara asla izin vermiyorum.

    bu konuyu acipta icimi doktügüm icin sizlere tesekur ediyorum
#12.11.2004 11:55 0 0 0