96 Saat Taken

Son güncelleme: 30.05.2008 16:01
  • 96 Saat ( 2008 )


    Vizyon Tarihi: 9 Mayıs 2008

    Oyuncular: Liam Neeson (Bryan),Maggie Grace (Kim),Famke Janssen (Lenore),Xander Berkeley (Stuart),Katie Cassidy (Amanda),Olivier Rabourdin
    (Jean Claude)

    Yönetmen: Pierre Morel

    Senaryo : Luc Besson, Robert Mark Kamen

    Müzik: Nathaniel Mechaly

    Görüntü yönetmeni: Michel Abramowicz

    Tür: Aksiyon, Macera

    Yapım: Fransa 2008 93 Dakika (Renkli)

    Dil:Fransızca, İngilizce

    Dağıtıcı Firmalar: UIP


    Pierre Morel'in yönettiği ve Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen ile Xander Berkeley'in oynadığı "96 Saat", senaryo yazarları ve yapımcıları arasında Luc Besson'un da olduğu aksiyon severlere hitap eden bir yapım.

    Kızının kaçırılışını, cep telefonu bağlantısında hiçbir şey yapamadan dinleyen bir babanın durumundan daha kötü ne olabilir? Kâbus gibi bu durum, eski bir gizli ajan olan Bryan'ın başına gelir. Genç kadınları satan bir çetenin elinden kızını kurtarmak için önünde çok kısa bir zaman vardır. Ancak Bryan'ın önünde çözülmesi gereken ilk sorun, kendisinin Los Angeles'te, kaçırılan kızının ise Paris'te olmasıdır.


    noimage
#07.05.2008 23:54 0 0 0
  • aksiyon olsun severim
#08.05.2008 16:17 0 0 0
  • arkadaşaım bu filmin notALARINI NERDEN BULABİLİRİM ACABA ... BİLİOSAN BANA GÖNDERİRMİSİN ADRESİ
#30.05.2008 16:01 0 0 0