ÇAY VE KAHVE İÇİN EN İDEAL SU NASILDIR ?

Son güncelleme: 03.05.2009 09:38




  • Çay ve kahvenin gerçek tadını almak isterseniz. Şu özellikte su kullanmalısınız:

    1. Klor gibi tüm oksidanlarda arındırılmış.

    2. Tüm organiklerden arındırılmış

    3. Toplam çözünmüş maddeleri (TDS) 60 ile 100 ppm (milyonda parçacık)

    4. Sertliği 3-8 fr arasında

    5. Sudaki sodyum 10mg/L altında

    6. pH'ı pişirme yöntemine bağlı

    7. Demir, mangan ve bakırdan arıtılmış veya 0.02 ppm'in altında



#01.06.2008 00:32 0 0 0
  • hayret bunu bilmiyodum
#17.06.2008 09:51 0 0 0
  • Nerden bulacagiz bu suyu
#17.06.2008 09:58 0 0 0
  • Emeginize Saglik...
#03.05.2009 09:36 0 0 0
  • Mollycan arkadas Almanya daki dag sularindan bagsediyor.Saygilarimla...
#03.05.2009 09:38 0 0 0