Elmali Pay

Son güncelleme: 18.03.2006 22:15
  • Gereçler:
    3 adet yumurta
    1,5 su bardağı toz şeker
    1 su bardağı süt
    1 çağ bardağı sıvı yağ
    2,5 su bardağı un / elenecek
    5 adet ekşi elma / küp küp doğranmış
    1 çorba kaşığı tarçın
    2 paket kabartma tozu
    1/2 limon suyu ve rendesi
    1 avuç fındık / üzeri için




    Yapılışı:
    Yumurta ve şeker mixer ile çırpılır. Yağ eklenir ve çırpmaya devam edilir. Süt eklenir ve çırpmaya devam edilir. Un, tarçın, kabartma tozu, limon kabuğu rendesi ve limon suyu da eklenerek bir süre daha çırpılır. Doğranmış elmelar kek hamurumuza eklenir ve bir kaşık yardımı ile karştırılır. Düz bir tepsi yağlanır ve elmalı karışım boşaltılır. Fındıklar bütün bütün üzerine serpilir. 170 derece fırında 50 dakika kadar pişirilir. Üçgen dilimler halinde kesip servis edilir.
#27.12.2004 15:21 0 0 0
  • ellerine tarifine sağlık...
#27.12.2004 18:15 0 0 0
  • ellerinize saglik cok tsk ler ederim
#14.05.2005 14:01 0 0 0
  • Tarif icin
    Ellerine saglik!
#20.05.2005 17:00 0 0 0
  • Ellerine sağlık kardeşim
#24.09.2005 07:28 0 0 0
  • Ellerine ve emeklerine saglik
#27.09.2005 12:36 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 13:51 0 0 0
  • Emeqin ve eLine saqLık saoL !
#30.09.2005 14:21 0 0 0
  • çok severim ellerine saglık
#14.11.2005 15:52 0 0 0
  • teşekkürler Cikolata kiz ellerine kollarına sağlık
#14.11.2005 20:39 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 15:17 0 0 0
  • Pasta ve kek tarifleriniz için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
#28.12.2005 02:38 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:42 0 0 0
  • Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
#18.03.2006 22:15 0 0 0