Ördek Buğulama

Son güncelleme: 19.03.2006 10:23
  • Gereçler:
    1 adet ördek palazı
    1 yemek kaşığı tereyağı veya margarin
    1/ 2 demet maydanoz Tuz-karabiber
    1-2 bardak su

    Yapılışı:
    1. Temizlenmiş, içi çıkarılıp yıkanmış olan ördek palazının içini, dışını tuz ve biberle ovduktan sonra katı ve ciğeri, maydanozla birlikte ördeğin karnına sokun. Ayaklarını gerisine geçirin.
    2. Ördeği varsa çelik tencereye yoksa normal bir tencereye alın; 1 yemek kaşığı yağ ve 1-2 bardak su koyun. Kaynamaya başlayınca çok kısık ateş üzerinde yumuşayana dek pişirin. Gerekiyorsa biraz daha sıcak su ekleyin.
    3. Pişen ördek palazını kol, but ve gögüs olmak üzere parçalara ayırıp bir tabağa yerleştirin. Üzerine tenceredeki sosu döküp servis yapın.
#02.01.2005 19:16 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin teşekkürler
#24.09.2005 11:06 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 12:49 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#28.09.2005 10:04 0 0 0
  • ellerine SaqLık ..!
#30.09.2005 13:24 0 0 0
  • paylasim icin tessekur ederim
#12.10.2005 02:52 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 19:47 0 0 0
  • ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun
#28.12.2005 04:37 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:51 0 0 0
  • Paylaşımın için teşekkürler,ellerine emeklerine sağlık.
#19.03.2006 10:23 0 0 0