altin top

Son güncelleme: 01.03.2006 11:42
  • Malzemeler

    250 gr margarin
    1 çay bardağı sıvı yağ
    1 çay bardağı yoğurt
    1 paket kabartma tozu
    Aldığı kadar un
    4 patates
    100 gr kaşarpeyniri (rendelenmiş)
    Tuz
    Galeta unu


    Bir kaba yoğurt, yumuşamış margarin, sıvıyağ ve az tuz koyup karıştırın. Daha sonra kabartma tozu ve iki kere elediğiniz unu ekleyip yoğurun. İyice yoğurduğunuz hamur kulak memesi kıvamına gelmelidir. Diğer yanda önceden haşladığınız patatesleri püre haline getirin ve içine kaşarpeyniri rendesini ekleyin. Püreden ceviz büyüklüğünde toplar yapın. Hamurdan ise yine cevizden az büyük parçalar koparın ve elinizde yuvarlayarak düzleyin. İçine püreden koyarak yuvarlayarak kapatın. Galeta ununa buladığınız topları yağlı kagıtla kapladığınız fırın tepsisine dizin. Üzerleri iyice kızarınca fırından çıkartıp sıcak sıcak servis edebilirsiniz.
#04.01.2005 15:44 0 0 0
  • saol wish
#04.01.2005 16:05 0 0 0
  • teşekkürler, tarifine sağlık...
#04.01.2005 23:53 0 0 0
  • sagolasin Wish bizle paylastigin icin, ismi biraz antipati yapiyor ama yemegin kendisi sahane.Tek kaldigimda hep yaparim.
#06.01.2005 19:51 0 0 0
  • tesekkurler bılgıler ıcın
#07.01.2005 10:59 0 0 0
  • Teşekkürler ellerine sağlık
#07.01.2005 13:50 0 0 0
  • cok tskler ederim ellerinize saglik
#07.05.2005 01:52 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin teşekkürler
#24.09.2005 11:38 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 16:11 0 0 0
  • [SIZE=3Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 00:59 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 05:39 0 0 0
  • EllerINE SAglik...!

    TariF ICIn TeskKÜRLer
#12.10.2005 14:14 0 0 0
  • harika olur herhalde, eline sağlık
#08.12.2005 16:51 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 15:22 0 0 0
  • Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
#27.12.2005 23:24 0 0 0
  • Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
#20.02.2006 23:35 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#01.03.2006 00:29 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#01.03.2006 11:42 0 0 0